Pamela Anderson om Vladimir Putin:

Hemmelighetsfull om forholdet til Vladimir Putin

Den tidligere supermodellen forteller om sitt forhold til Russlands president.

ROMANSERYKTER: Den tidligere modellen Pamela Anderson gjestet nylig TV-programmet «Piers Morgan`s Life Stories» og fortalte om forholdet med den russiske presidenten Vladimir Putin. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Den tidligere modellen Pamela Anderson gjestet nylig TV-programmet «Piers Morgan`s Life Stories» og fortalte om forholdet med den russiske presidenten Vladimir Putin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (50) gjestet nylig TV-programmet «Piers Morgan's Life Stories», og der forteller hun om forholdet hun har til den russiske presidenten Vladmir Putin (65).

Ifølge nettstedet news.com.au møtte den blonde 90-tallsstjernen Vladimir Putin for første gang da hun forsøkte å overtale ham til å forby jakten på sel og importering av produkter laget av pelsen til selene.

ROMANSE?: Pamela Anderson ble svært flau da hun ble spurt spørsmål om den russiske presidenten. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE?: Pamela Anderson ble svært flau da hun ble spurt spørsmål om den russiske presidenten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsket til Pamela ble innfridd i 2009 etter møtet med Putin i Moskva.

- Ville ha blomster

Overfor programleder Piers Morgan (52) avslører en lattermild Anderson at Putin inviterte henne til presidentens innvielse i 2012 som en spesiell gjest, ifølge nettstedet.

Men på spørsmål om hun hadde et forhold til russeren, er hun svært hemmelighetsfull.

- Nei ... Nei, men han ville at jeg skulle komme til innvielsen og gi ham blomster, forteller hun, og legger til:

- Men jeg gjorde det ikke. Men vi har vært på samme sted sammen flere ganger, sier hun lattermildt.

- Godt forhold til Russland

PLAYBOY: Hugh Hefner døde i fjor 91 år gammel. Han var en kontroversiell karakter fra første stund. Video: CNN / Foto: REUTERS Vis mer Vis mer

Ble misbrukt og voldtatt

Det er snart 30 år siden den blonde og brystfagre Pamela Anderson tok verden med storm, i rød badedrakt med høy skjæring. Verden falt pladask for den sexy badevakten som egentlig bare var opptatt av å ha det gøy.

I fjor fylte den flotte stjernen 50 år, og det er ikke lite hun har oppnådd siden gjennombruddet på begynnelsen av 1990-tallet. Selv er hun ikke spesielt opptatt av verken utseendet sitt eller kjendisstatusen.

Nå jobber hun for gode saker. Hun er dyreverner, miljøaktivist og hjelper jenter som har blitt misbrukt. Og det siste er det en helt spesiell grunn til.

​– Jeg hadde ingen enkel barndom. Jeg ble misbrukt fra jeg var seks til jeg var ti av den kvinnelige barnevakten min, fortalte hun under Cannes-festivalen for fire år siden.

I tillegg ble hun voldtatt av en 25-åring da hun var 12. To år seinere ble hun offer for gjengvoldtekt.

– Den første kjæresten min fant ut at det var en god idé å voldta meg, sammen med seks av vennene sine. Jeg trenger vel ikke si at jeg hadde trøbbel med å stole på mennesker etter det. Jeg hadde bare lyst til å forsvinne, sa hun fra scenen.

– Mamma lærte meg at man ikke alltid smiler fordi man er glad. Du smiler fordi du er sterk, sa Pamela ifølge Telegraph.

Hun har seinere funnet styrke i å gjøre sine egne ting.

– Du kan være et offer for seksuell mishandling som barn, og finne styrke i deg selv. Jeg valgte å stille naken i Playboy, gifte meg med en rockestjerne, leve livet, og være en fantastisk mamma og aktivist. Uortodokst, men sant, har hun tidligere skrevet på bloggen sin.

- MAN OVERLEVER: I 2014 gjestet Pamela Anderson Skavlan. Der snakket hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer Vis mer

Gift fire ganger

Pamela har virkelig levd et uortodoks liv, og 50-åringen er kjent for å ha hatt et stormfullt kjærlighetsliv.

Hun giftet seg med rockestjernen Tommy Lee (55) i 1995, etter å ha kjent ham i 96 timer. Paret fikk to sønner, Brandon Thomas (21) og Dylan Jagger (20), før de skilte seg i 1998.

KORT EKTESKAP: Etter å ha kjent hverandre i tre dager giftet Pamela seg med rockestjernen Tommy Lee. FOTO: Rex Features
KORT EKTESKAP: Etter å ha kjent hverandre i tre dager giftet Pamela seg med rockestjernen Tommy Lee. FOTO: Rex Features Vis mer

Etter det har hun vært forlovet med supermodellen Marcus Schenkenberg (49), vært gift med sangeren Kid Rock (47), og pokerspilleren Rick Salomon (49). Sistnevnte skilte hun seg fra i 2008, og giftet seg med igjen i 2014, men skilte seg igjen i 2015.

Nå skal det være den franske fotballstjernen Adil Rami (32) som har kapret hjertet til Pamela. 50-åringen flyttet nylig inn med Adil i Frankrike, og til Piers Morgan forteller Pamela at hun ofte kokkelerer i sexy antrekk for kjæresten.

- Han er fantastisk. Jeg elsker han. Jeg burde kanskje ikke snakke om det, jeg har ingen filter. Men jeg er veldig lykkelig i Frankrike.

Til tross for at Pamela er svært tilfreds i forholdet med fotballspilleren, ønsker hun ikke å gifte seg på nytt.

- Jeg bryr meg veldig mye om han og vi kommer godt overens. Det er viktig å være sammen i øyeblikket. Hvem vet hvor lenge denne verden skal vare. Man må nyte livet mens man kan.

LES OGSÅ: Pamela Anderson med bønn til Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer