Nils Tham og Felice Jankell:

Hemmelighetsfull H&M-arving gifter seg

H&M-arving Nils Tham og skuespiller Felice Jankell gifter seg på et hemmelig sted i helgen, ifølge Expressen.

LUKSUSPAR: Paret bor i en 389 kvadratmeter stor leilighet på Östermalm i Stockholm, med sønnen Winston. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSPAR: Paret bor i en 389 kvadratmeter stor leilighet på Östermalm i Stockholm, med sønnen Winston. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hennes & Mauritz-arving Nils Tham gifter seg med skuespilleren Felice Jankell i helgen, ifølge den svenske avisen Expressen.

Avisen skriver at papirer er sendt inn til det svenske Skatteverket, og at «en stor gjeng» med gjester torsdag ble flydd til et hemmelig sted, der bryllupet blir avholdt.

Jankells utdrikningslag skal ha funnet sted i Paris i starten av juni, der de som deltok skal ha blitt fraktet dit med privatfly, ifølge avisen.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

- Fantastisk å få feire

Og selv om paret er hemmelighetsfulle rundt bryllupet sitt, letta Jankell litt på sløret i et intervju med P4 Extra tidligere i sommer.

- Nå syns jeg at det er helt fantastisk, for jeg har funnet mennesket i livet mitt. Og jeg syns det er fantastisk å få feire med vennene sine, og de man elsker, sa hun da.

Til vanlig bor paret i en 389 kvadratmeter stor luksusleilighet på Östermalm i Stockholm, med sønnen Winston, som de fikk i 2019.

De disponerer også et skjærgårdshus, som Tham kjøpte i 2016 for 55 millioner kroner, og som siden da har gjennomgått en betydelig renovering.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Mektig familie

Nils Tham er sønn av Lottie Tham, som er en av H&Ms største eiere, og har en formue på rundt 23 milliarder svenske kroner.

Ifølge Väckans Affärer hadde Nils en formue på rundt 1,3 milliarder svenske kroner, som tilsvarer rundt 1,25 milliarder norske, i 2018.

Brudgommens onkel, Stefan Persson, har på sin side en formue på rundt 115 milliarder svenske kroner, som er en av Sveriges største.

Nils, som har fått kallenavnet «Nisse» i svensk presse, har lenge vært kjent som en party-playboy som ofte har frekventert på Stureplan i Stockholm, ifølge Expressen.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Tham har også vært gift før: i 2014 giftet han seg med Clara Hallencreutz. Skilsmissen deres ble kjent i 2017, men ingen av dem ville kommentere det.

Ifølge Expressen fikk ikke Hallencreutz med seg mye av H&M-formuen videre. Eks-paret hadde nemlig en avtale om særeie, som betyr at hun i praksis bare fikk med seg det hun tok med inn i ekteskapet videre.

LES OGSÅ: Ble sammen da hun var 18: Forlovet!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer