- Hemmeligheten er god sex

Kendra Wilkinson vet hva som skal til for å få et lykkelig ekteskap,

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realitystjernen og «Playboy»-modellen Kendra Wilkinson (26) og NFL-stjernen Hank Baskett (29) har vært gift i to og et halv år og har en sønn sammen. Nylig avslørte de hemmeligheten bak det lykkelige ekteskapet.

Fotografer og fans bombarderte den sexy modellen med spørsmål da hun og mannen kom ut fra en restaurant etter en hyggelig middag. Fotografene refererte til de korte ekteskapene til Sinead O’Connor og Kim Kardashian, og spurte Kendra hvordan hun holder forholdet i livet.

- Deilig sex er hemmeligheten, sier hun til Splash News.

Men fremtiden har ikke alltid vært like rosenrød. Den tidligere lettkleddmodellen har tidligere fortalt om alvorlige depresjoner.

- Jeg følte det som om jeg levde i et mørkt hull. Jeg hadde så mye sinne i meg. Jeg låste meg inn i skapet og gråt og skrek, sa hun i fjor til InTouch Weekly.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik mistet hun 18 kilo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer