Hemmeligheten bak Angelinas utseende

Bruker store summer på ansiktsbehandling.

GLØDENDE: Angelina Jolie bruker 160.000 kroner i året på ansiktsbehandlinger.  Foto: Topphotos/Unimedia Images/SIPA/All Over Press
GLØDENDE: Angelina Jolie bruker 160.000 kroner i året på ansiktsbehandlinger. Foto: Topphotos/Unimedia Images/SIPA/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Maleficent»-stjernen Angelina Jolie (39) er kjent for sitt vakre utseende, og har blant annet blitt kåret til verdens vakreste kvinne av det prestisjefulle magasinet «Vanity Fair».

Selv om det ikke er noen tvil om at Jolie er en naturlig skjønnhet, benytter også hun seg av hjelpemidler.

Ifølge Life&Style Magazine bruker hun 160.500 kroner i året på ansiktsbehandlinger med laser.

Behandlingen Jolie bruker kalles «regndråpebehandling», og skal gjøre ansiktshuden mer ungdommelig og glødende.

Dr. David Colbert, som også behandler Jennifer Lawrence, forklarer prosessen:

- Først forbereder vi huden slik at laseren kommer bedre til. Så bruker vi laseren som føles som varme regndråper på huden. Etter det eksfolierer vi huden med lavendelsyre, for så å bruke lysbehandling. Behandlingen tar rundt 35 minutter for ansiktet og en time for hele kroppen. Vi pleier bare å ta armer og ben, altså de delene som vises, sa han til nettstedet.

VAKKER: Angelina Jolie er flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne.  Foto: Topphotos/Unimedia Images/SIPA/A
VAKKER: Angelina Jolie er flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kvinne. Foto: Topphotos/Unimedia Images/SIPA/A Vis mer

I tillegg til dette har Jolie fått utviklet en helt egen ansiktskrem, kalt «Heal and Soothe».

- Den gjør at huden roer seg ned og holder seg glødende, sier legen.

Og det er ingen tvil om at hennes utseende er en mal for mange kvinner. Med smal nese, store lepper og vakre øyne, kan man forstå at mange vil ligne på henne.

I 2000 skrev Life & Style om 14-barnsmoren som skal ha gått gjennom flere plastiske operasjoner for å ligne på Angelina.

- Det er én ting å klippe ut et kjendisbilde fra et magasin og spørre frisøren om å kopiere sveisen. Hvem har ikke gjort det? Men å ta en neseoperasjon, injeksjoner i leppene og prøve å snakke som Angelina, det er å gå langt over streken, sa en kilde til bladet.

FLOTT PAR: Angelina Jolie og Brad Pitt så elegante ut da de deltok på en konferanse i juni.  Foto: Stella Pictures
FLOTT PAR: Angelina Jolie og Brad Pitt så elegante ut da de deltok på en konferanse i juni. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren har imidlertid ikke alltid vært like fornøyd med seg selv.  I 2011 skrev bladet National Enquirer at Angelina ønsket å operere seg.

Etter at en årlig amerikansk spørreundersøkelse viste at hun ikke lenger var kjendisen amerikanske kvinner ønsker seg ansiktstrekkene til, skal Jolie ha bestemt seg for å be om kirurgisk hjelp.

Ifølge bladet, ønsket hun blant annet å sprøyte inn fett i fjeset for å motvirke rynker, rette ut nesen sin, fikse på øyelokkene og stramme opp huden på halsen.

- Det virker som om hun har panikk. Hun er overbevist om at utseendet forfaller, og hun er villig til å ta drastiske skritt så fort som mulig, sa en kilde nær skuespilleren til National Enquirer.

LES OGSÅ: Trygler henne om å slutte