INNE I VARMEN IGJEN: Jake Gyllenhaal kan velge og vrake blant all verdens kvinner, men det er Reese Witherspoon han vil ha. Foto: All Over Press
INNE I VARMEN IGJEN: Jake Gyllenhaal kan velge og vrake blant all verdens kvinner, men det er Reese Witherspoon han vil ha. Foto: All Over PressVis mer

Hemmelige møter med Reese

Bruddet ble kortvarig. Nå er Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon et par igjen.

SEHER.NO: I slutten av juni tok forholdet mellom "Brokeback Mountain"-stjernen Jake Gyllenhaal og "Walk The Line"-skuespillerinnen Reese Witherspoon slutt.

Årsaken skal ha vært at Reese ville tilbringe mer tid sammen med barna Ava (7) og Deacon (4), som hun har fra ekteskapet med Ryan Phillippe.

Men nå har de to superstjernene, ifølge Aftonbladet, funnet tilbake til hverandre, noe det har vært spekulert i siden de to ble observert sammen igjen i forrige uke!

Helgen skal de ha tilbragt sammen på luksushotellet Regent Beverly Wilshire - det samme hotellet hvor Richard Gere og Julia Roberts' rollefigurer i filmsuksessen "Pretty Woman" hadde sin heftige romanse.

Den påfølgende natten skal de to turtelduene ha tilbragt hjemme hos Jake.

- Reese vil ikke at Jake skal tilbringe natten hjemme hos henne når hun har barna hos seg, sier en kilde til Us Weekly.

Romansen setter en stopper for ryktene om at Reese skal ha vært på vei tilbake til eksmannen Ryan.

- Om hennes venner mistenkte så mye som et sekund at hun vurderte å gå tilbake til den drittsekken, ville de slå leir utenfor huset hennes og sørge for å stoppe henne, sier en kilde.

LES OGSÅ: Vince og Reese fant tonen