Hemmelig plan for å holde formen

- Jeg kan ikke si så mye, men jeg fikk en forespørsel og jeg håper det går i orden.

SJOKOLADEKYSS: Mia Gundersen var torsdag til stede under nyåpningen av Freia Sjokoladebutikken i Oslo. Der fortalte hun til Seher.no at hun har et spennende prosjekt på gang. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
SJOKOLADEKYSS: Mia Gundersen var torsdag til stede under nyåpningen av Freia Sjokoladebutikken i Oslo. Der fortalte hun til Seher.no at hun har et spennende prosjekt på gang. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
SEHER.NO: Mia Gundersen (48) gjorde i høst en strålende innsats i "Skal vi danse", hvor hun endte på en andreplass, kun slått av TV 2 Sportens egen Carsten Skjelbreid (37).

Gundersen mistet helt tydelig mange kilo under konkurransen, selv om hun aldri har fortalt hvor mange kilo det var snakk om.

Seher.no møtte Gundersen da det var duket for nyåpning av Freia Sjokoladebutikken på Karl Johan i Oslo torsdag. Da innrømmet 48-åringen at hun savner å danse, men at publikum muligens får se henne svinge på hoftene snart igjen. 

- "Skal vi danse" var fantastisk, og jeg savner å danse, selv om det var veldig slitsomt da jeg var med i programmet. Jeg har danset alt for lite, men jeg har noe på gang som inneholder mye dans. Det blir så kjekt!


Den flotte blondinen kan imidlertid ikke avsløre hva prosjektet dreier seg om...

- Jeg kan ikke si så mye, men jeg fikk en forespørsel og jeg håper det går i orden. Det folk får se er forrykende!

Etter dansekonkurransen lot artisten kroppen få en pause, men nå er 48-åringen fast bestemt på å holde seg i form, og det blant annet ved hjelp av det foreløpig svært hemmelige prosjektet.

- Jeg måtte ta en pause. Kroppen min var sliten, men nå er jeg i gang igjen. Jeg skal holde formen. For det beste med "Skal vi danse" var å komme i form mens vi hadde det gøy. Nå skal jeg holde formen blant annet med det prosjektet som er på gang nå, uten at jeg kan si så mye mer…


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Advarer mot "Skal vi danse"