Kim Kardashian og Kanye West:

«Hemmelig» plan: - Beste for alle

Kim Kardashian skal ha fått på plass en plan som ivaretar hennes økonomiske interesser dersom ekteskapet med Kanye West ryker.

TØFF TID: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har hatt det tøft den siste tiden. Nå deles det nye detaljer om Kims «exit-plan». Foto: Beretta/ Sims/ Shutterstock/ NTB
TØFF TID: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har hatt det tøft den siste tiden. Nå deles det nye detaljer om Kims «exit-plan». Foto: Beretta/ Sims/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok ikke bare lett å være Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) om dagen. De siste månedene har tabloidpressen verden over skrevet om ekteskapet deres - som etter sigende skal være ved veis ende.

Ekteskapsproblemene har utvilsomt tårnet seg opp for duoen, som sammen har de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

Ifølge Us Magazine skal Kim Kardashian ha vært i dialog med den profilerte skilsmisseadvokaten Laura Wesser for å legge en plan for skilsmissen dersom ekteskapet går i oppløsning.

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen skal ha kontaktet advokaten i juli i fjor, hevder en kilde overfor nettstedet. Kilden sier at Kim har søkt veiledning hos sine økonomiske rådgivere for å komme frem til en «exit»-plan som skal være «til det beste for hele familien».

GIFT: West og Kardashian giftet seg i 2014. Mye tyder nå på at ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: Splash News / NTB
GIFT: West og Kardashian giftet seg i 2014. Mye tyder nå på at ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: Splash News / NTB Vis mer

«Kimye» giftet seg i mai 2014, og siden den gang har de vært et av verdens mest omtalte ektepar. De siste månedene har imidlertid vært heller turbulente.

Kilden sier til Us Weekly at Kardashian nå ønsker en jevn fordeling av eiendelene. Det skal være snakk om en «rettferdig avtale».

- Kim har alle eiendelene sine og det finansielle klart til hun bestemmer seg for å offisielt ta ut skilsmisse. Venner trodde hun skulle ta ut skilsmisse i september, men hun holder ut. Det betyr ikke at alt i kulissene er klargjort allerede, sier kilden videre.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Giftig forhold

Den siste tiden har Kim og Kanye tilbrakt mye tid fra hverandre, og så å si levd separate liv: hun i Los Angeles med barna og han på ranchen i Wyoming.

Sistnevnte skal overhodet ikke ha noen planer om å forflytte seg til Los Angeles der kona og de fire barna North, Saint, Chicago og Psalm befinner seg.

Årsaken skal være at de ønsker å beskytte barna, skrev Us Weekly i midten av januar.

- Kim og Kanye har ikke noe annet valg enn å bo fra hverandre fordi kommunikasjonen mellom dem rett og slett har blitt giftig, sa en kilde tett på ekteparet til nettstedet.

Kilden fortalte videre at duoen på tampen av fjoråret ønsket å komme overens når de tilbrakte tid sammen, men at det var mislykket.

- Det endte med stygge utblåsninger og konfrontasjoner, og siden ingen av dem ønsker at barna skal være rundt dette, distanserer de seg fra hverandre.

FØLELSESLADD: I en trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Heftige rykter

Det har i lang tid gått heftige rykter om at ekteskapet mellom Kim og Kanye går mot slutten. I desember fortalte en kilde tett på paret at forholdet deres angivelig fortsatt henger i en syltynn tråd.

Likevel skal de ha jobbet hardt for å holde sammen, til tross for at det har ført til at Kim har blitt utslitt.

- Kim er utslitt av å hele tiden prøve, men holder ekteskapsløftene i tankene når hun må ta beslutninger. Kanye jobber med sin psykiske helse og mentale tilstand, sa en kilde til Entertainment Tonight, og la til at familien og Kanye fremdeles holder kontakt, og at alle ønsker det beste for ekteparet og barna deres.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Videre sa kilden til nettstedet at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen føler at ektemannen må jobbe med seg selv - før han kan engasjere seg i andres ve og vel.

- Kims familie støtter henne i alle valg hun måtte ta, men hun føler at det viktigste er å tenke på hva som er best for barna, henne selv, Kanye og resten av familien.

LES OGSÅ: - Var den tøffeste dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer