Pamela Anderson:

Hemmelig pause i forholdet

Endte forholdet i september, nå skal de ha funnet tilbake til hverandre.

SLUTT I SEKS MÅNEDER: Pamela Anderson og fotballkjæresten Adil Rama gjorde det angivelig slutt i september, men skal nå ha funnet tilbake til hverandre. Dette er 51-åringens nærmeste ikke spesielt fornøyde over. Foto: NTB scanpix
SLUTT I SEKS MÅNEDER: Pamela Anderson og fotballkjæresten Adil Rama gjorde det angivelig slutt i september, men skal nå ha funnet tilbake til hverandre. Dette er 51-åringens nærmeste ikke spesielt fornøyde over. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Playboy-legenden Pamela Anderson (51) og den franske fotballkjæresten Adil Rami (33) har vært et par siden 2017. De to turtelduene har en god stund vært samboere i Frankrike, der Adil spiller for den franske klubben Olympique de Marseille.

Nå har det imidlertid dukket opp ny, oppsiktsvekkende informasjon om kjæresteparet. Ifølge Daily Mail skal det angivelig ha vært slutt mellom Pamela og Adil i seks måneder etter at sistnevnte tok opp temaet om giftermål.

Ifølge den britiske avisen skal det ha vært grunnen til at Pamela valgte å ende forholdet med fotballspilleren.

Trakk seg unna

Det var Pagesix som først omtalte det angivelige bruddet i september, men de skrev derimot at bakgrunnen for bruddet var at Pamela mente franskmannen burde tilbringe mer tid sammen med barna sine.

- Etter å ha tilbrakt den siste uken med Adils skjønne tvillingsønner, knuste det hjertet til Pamela at han ikke ser dem like mye som han burde. Så hun flytter ut, fortalte en kilde til nettstedet den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

GJENOPPTATT KONTAKTEN: Adil Rami og Pamela Anderson blir sjelden fotografert sammen, men her er de avbildet på vei ut av en restaurant i West Hollywood i fjor sommer. Foto: NTB scanpix
GJENOPPTATT KONTAKTEN: Adil Rami og Pamela Anderson blir sjelden fotografert sammen, men her er de avbildet på vei ut av en restaurant i West Hollywood i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge kilden følte Pamela at hun var hovedgrunnen til at Adil ikke var like mye med barna sine, og at hun derfor tok grep og trakk seg unna ham.

- Pamela er helt knust. Adil har vanskeligheter for å balansere livet sitt med Pamela og samtidig ha et sunt forhold til ekskjæresten, moren til barna hans. Det er typisk Pamela å ofre seg for kjærligheten. Dette handler om at Adil skal være lykkelig og til stede for sønnene sine. De trenger ham mer enn henne, og hun vet at han vil takke henne en dag.

Verken Pamela eller Adil har hittil uttalt seg om verken bruddet eller gjenforeningen.

Drøye seks måneder senere har det dukket opp ny informasjon om Pamela og Adil. En kilde skal nemlig ha uttalt at paret har gjenopptatt kontakten, meldte TMZ tidligere denne uken.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Trodde ikke forholdet ville vare

Pamelas nærmeste skal visstnok være bekymret, fordi Adil angivelig prøver å få henne til å bryte kontakten med venner og familie.

Ifølge avisen lever også Adil et liv fylt med festing, noe som er en livsstil Pamela for lengst har lagt bak seg. Venner og familie skal ikke ha tro på at forholdet mellom dem vil vare, og håper at Pamela kommer seg videre, melder nettstedet.

Paret har stort sett holdt seg unna offentlighetens søkelys, og Pamela snakker sjelden om hennes franske flamme. Men i fjor gjorde hun et unntak, da hun gjestet tv-programmet «Piers Morgan's Life Stories».

- Han er fantastisk. Jeg elsker ham. Jeg burde kanskje ikke snakke om det, men jeg har ingen filter. Jeg er veldig lykkelig i Frankrike.

Til tross for at Anderson virket å være svært tilfreds i forholdet med fotballspilleren, fortalte 51-åringen likevel at hun ikke har noe ønske om å gifte seg på nytt.

- Jeg bryr meg veldig mye om ham og vi kommer godt overens. Det er viktig å være sammen i øyeblikket. Hvem vet hvor lenge denne verden skal vare. Man må nyte livet mens man kan.

Saken fortsetter nedenfor.

Ønsker å bli gravid igjen

I august kom det frem fra sladderbladet Daily Star at Pamela angivelig ønsker seg barn sammen med Adil. Sistnevnte har tvillingsønnene Zayn og Mad (2) med ekskjæresten Sidonie Biémont.

Fra før av har «Baywatch»-stjernen sønnene Brandon (22) og Dylan (21), som hun fikk med musikeren og eksmannen Tommy Lee (56).

Saken fortsetter nedenfor.

TOBARNSMOR: Pamela Anderson har de to sønnene Dylan Jagger Lee og Brandom Thomas Lee sammen med eksmannen Tommy Lee. Her er trioen avbildet i 2016. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMOR: Pamela Anderson har de to sønnene Dylan Jagger Lee og Brandom Thomas Lee sammen med eksmannen Tommy Lee. Her er trioen avbildet i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det som angivelig skulle være en nær venn av 51-åringen fortalte til bladet at Pamela for noen år siden valgte å fryse ned eggene sine, og at hun var klar for å sette i gang med prøverørsbefruktning.

Prøverørsbefruktning, eller IVF, er en form for assistert befruktning der egget blir befruktet in vitro, altså utenfor kvinnens kropp.

- Hun er fast bestemt på å få en baby med Adil, selv om hun vet at prosessen kan være forferdelig for en i hennes alder, og uten noen garanti for suksess, fortalte den nære vennen av Pamela til sladderbladet.

Ble inspirert

Pamela skal ha blitt inspirert av den amerikanske popartisten Janet Jackson (52) og den danske skuespilleren Brigitte Nielsen (55), som begge ble nybakte mødre i 50-årene.

Begge sønnene til den tidligere supermodellen skal ha gitt deres velsignelse til et nytt tilskudd i familien. Ifølge kilden gleder de seg til å få et nytt søsken, men er bekymret for helsen til Pamela.

- Ingen forsøker å fraråde henne fra å bli gravid igjen, men hun er ikke lenger like sterk som tidligere. Legene vil holde et godt øye til helsen hennes, spesielt fordi det kan ta lang tid å få et resultat, fortalte vennen.

Vis mer

Stormfullt kjærlighetsliv

Før 51-åringen fant lykken på ny med Adil, har hun hatt litt av et turbulent kjærlighetsliv og vært gjennom hele tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee, etter at de kun hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

Saken fortsetter nedenfor.

TRE MÅNEDER: Eksparet Tommy Lee og Pamela Anderson hadde kun kjent hverandre i tre måneder før de giftet seg i 1995. Foto: NTB scanpix
TRE MÅNEDER: Eksparet Tommy Lee og Pamela Anderson hadde kun kjent hverandre i tre måneder før de giftet seg i 1995. Foto: NTB scanpix Vis mer

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (47). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (50), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

LES OGSÅ: – Sønnen min fryktet for sitt eget liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer