Hemmelig møte med elskeren?

Igjen svirrer utroskapryktene rundt «Twilight»-stjernen Kristen Stewart.

GJENFORENT MED ELSKEREN?: Daily Mirror skriver at dette bildet viser Kristen Stewart da hun søndag satte seg inn i bilen til en mann som var prikk lik hennes tidligere elsker Rupert Sanders. En venn av Stewart hevder mannen kun var en restaurantansatt. Foto: All Over Press
GJENFORENT MED ELSKEREN?: Daily Mirror skriver at dette bildet viser Kristen Stewart da hun søndag satte seg inn i bilen til en mann som var prikk lik hennes tidligere elsker Rupert Sanders. En venn av Stewart hevder mannen kun var en restaurantansatt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Kristen Stewart (23) sjokkerte fansen da hun i 2012 avslørte at hun hadde vært utro mot sin «Twilight»-kollega Robert Pattinson (26) med «Snow White & The Huntsman»-regissør Rupert Sanders (42).

Nå har Kristen og Robert bestemt seg for å satse på nytt, men det spirende forholdet kan allerede ha fått et kraftig skudd for baugen.

Søndag kveld ble hun observert i en bil utenfor restauranten Malo i Silverlake-området i Los Angeles, sammen med en mann som ifølge avisen Daily Mirror var svært lik mannen hun tidligere var utro med.

Stewart selv har nektet å kommentere bildene, men en venn av filmstjernen sier ifølge avisen at mannen var en av restaurantens ansatte, som hadde hentet bilen.

Det holder imidlertid ikke til å overbevise Daily Mirror.

- Bilen er den samme som Rupert Sanders tidligere har kjørt. Kristen satte seg også inn i passasjersetet og ble sittende og prate med den ukjente mannen lenge, skriver de.

Verken Robert Pattinson eller Rupert Sanders har heller kommentert bildene.

Tidligere denne måneden viste Pattinson og Stewart seg sammen etter utroskap-skandalen, da de besøkte rockefestivalen Coachella i California sammen.

LES OGSÅ: Måtte flykte fra fansenVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer