BRAST I GRÅT: Kim Kardashian så ut som hun gråt da hun sto utenfor huset til ektemannen Kris Humphries.  Foto: All Over Press
BRAST I GRÅT: Kim Kardashian så ut som hun gråt da hun sto utenfor huset til ektemannen Kris Humphries. Foto: All Over Press Vis mer

Hemmelig møte med eksen

Kim Kardashian i lange samtaler med ektemannen, få dager etter at bruddet ble kunngjort.

Publisert
SEHER.NO: Etter kun 72 dager annonserte nylig Kim Kardashian (30) at hun søker om skilsmisse fra ektemannen Kris Humphries (26). Nå spekuleres det i om paret allerede er på vei tilbake til hverandre. Lørdag dro skjønnheten nemlig fra Los Angeles til Kris hjemstat Minnesota og rett hjem til basketballspilleren.

Det korte ekteskapet førte til rykter om at alt var regissert for å få opp seertallene på realityserien «Keeping up with the Kardashians». Få dager etter slo Kim tilbake mot ryktene i en skriftlig uttalelse.

- Jeg giftet meg av kjærlighet. Jeg ville ikke brukt så mye tid på noe kun for et TV-show, skrev hun.

Allerede da spådde kilder nær paret at de kom til å gjenforenes for å få enda mer underholdning til TV-serien.

26-åringen har ytret ønske om å gjenforenes med realitystjernen, mens hun ikke har hintet om at dette er aktuelt. Deter foreløpig ukjent hva Kris og Kim snakket om under møtet i Minnesota.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hele bryllupet var en bløff og et PR-stunt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer