- Hemmelig kjærlighetsferie skal redde ekteskapet

Wayne Rooney rømmer landet etter fylleskandalen.

<p>PÅ VEI TIL SYDLIGERE STRØK: Wayne Rooney planlegger å rømme landet med kona for å redde ekteskapet. Her er de sammen på ferie i Hellas i sommer. Foto: NTB Scanpix</p>

PÅ VEI TIL SYDLIGERE STRØK: Wayne Rooney planlegger å rømme landet med kona for å redde ekteskapet. Her er de sammen på ferie i Hellas i sommer. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Den britiske fotballproffen Wayne Rooney (31) har vært i hardt vær etter at han ble arrestert for fyllekjøring forrige måned.

Selv om promillekjøringen er alvorlig nok i seg selv, er det Rooneys medpassasjer, en 29 år gammel alenemor ved navn Laura Simpson, som har fått overskriftene til å hagle i utenlandsk sladrepresse de siste ukene.

Rooney har som kjent vært gift med barndomskjæresten Coleen (31) siden 2008, og gjør nå angivelig alt for å slå tilbake mot skilsmisseryktene.

GIFT I NI ÅR: Wayne og Coleen Rooney giftet seg i 2008, og venter sitt fjerde barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GIFT I NI ÅR: Wayne og Coleen Rooney giftet seg i 2008, og venter sitt fjerde barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rømmer landet

Ifølge The Sun planlegger fotballspilleren å ta med kona, som er gravid med parets fjerde barn, på romantisk ferietur til utlandet - i et forsøk på å redde ekteskapet.

- Wayne vil ha alenetid med Coleen for å rydde opp, slik at de kan jobbe videre med ekteskapet. De har ikke bestemt hvor de skal dra ennå, men Dubai er blitt nevnt, sier en kilde overfor avisa.

Hverken Wayne eller Coleen har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Spekulasjonene om et mulig ekteskapsbrudd for Wayne Rooney skjøt for alvor fart da Coleen ble avbildet uten gifteringen i slutten av september. Ifølge The Sun har hun fremdeles ikke vist seg med ringen tilbake på fingeren.

Det var i et Instagram-innlegg på Coleens Instagram-konto at den vordende firebarnsmoren delte et bilde fra fra fornøyelsesparken Blackpool, der verken mann eller ring var å se på bildet.

A day out at Blackpool is always fun!!! 💙🎡🍭🎠💚🍭

Et innlegg delt av Coleen Rooney (@coleen_rooney)

Fratatt førerkortet

Coleen var på en ferietur til Mallorca da ektemannen ble arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen i begynnelsen av september. Fotballproffen skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer da pågripelsen fant sted, mens kona nøt late dager hos sine foreldre sammen med deres tre sønner, Kai, Klay og Kit.

Kort tid etter hendelsen uttalte en kilde nær paret til The Sun at det kom til å skje store endringer i familien de kommende dagene.

- Hun føler seg ydmyket, sa en kilde den gang.

Rooney møtte i retten 18. september, der han tilsto å ha kjørt i beruset tilstand. Fotballstjernen ble dømt til ett års samfunnstjeneste, og må i tillegg klare seg uten førerkort i to år.

Gjennom sin advokat sa 31-åringen at han «angret dypt» og at det var en «forferdelig tabbe», ifølge BBC. Rooney la også til at han innser at han har skuffet seg selv, familien og fansen.

Rettsmøtet ble for øvrig holdt dagen etter at Rooney var tilbake på Old Trafford for første gang etter overgangen fra Manchester United til Everton.

- Kysset og klemte

Hva gjelder Rooneys kvinnelige medpassasjer, har hun uttalt til Daily Mail at de to skal ha festet på et utested sammen før han satte seg bak rattet.

Før bilturen skal Rooney ha danset på bordene og sunget høylytt hele kvelden.

- Han spurte meg om brystene mine var ekte. Vi kysset, klemte og hadde det bare helt uskyldig moro sammen. Jeg er ikke en som ødelegger ekteskap, fortalte Laura Simpson til Daily Mail.

Hun beskrev kvelden som vill, og forklarte at hun ikke følte at det var farlig å sette seg inn i bilen sammen med fotballspilleren.

- Han kjørte bra. Vi var på veien i 10-15 minutter før vi så sirener, og da kjørte Rooney saktere før han stoppet bilen, sa hun.

Fotballspilleren skal ha kjørt Lauras bil da han ble stoppet av politiet.

Coleen Rooney skal ha satt seg på første fly hjem da hun fikk vite om ektemannens seneste påfunn.

- Coleen har tidligere gitt ham en advarsel om at han er nødt til å skjerpe seg, og dette beviste bare at det er tid for en forandring, fortalte en kilde til The Sun.

Det er nemlig ikke første gang Wayne Rooney havner i utroskapstrøbbel.

LES OGSÅ: - De spiser ingenting.