BLE SKILT: I tre år var Jennifer Carpenter gift med skuespillerkollegaen Michael C. Hall. Like etter at forholdet tok slutt begynte hun å date den gifte folkerockmusikeren Seth Avett. Foto: All Over Press
BLE SKILT: I tre år var Jennifer Carpenter gift med skuespillerkollegaen Michael C. Hall. Like etter at forholdet tok slutt begynte hun å date den gifte folkerockmusikeren Seth Avett. Foto: All Over PressVis mer

Hemmelig kjæreste med gift musiker

- Affæren var utrolig tøff å takle for kona, og til og med for bandet, sier en kilde om «Dexter»-stjernen Jennnifer Carpenters forhold.

SEOGHØR.NO: I desember 2010 gikk ekteskapet mellom Jennnifer Carpenter (33) og Michael C. Hall (42), som spiller søsken i TV-serien «Dexter», i vasken.

Like etterpå skal Carpenter ha innledet et forhold til den gifte musikeren Seth Avett (32), kjent fra «The Avett Brothers», skriver RadarOnline.com.

- Kort tid etter bruddet begynte Jennifer å møte Seth. Hun fløy inn til alle konsertene hans for å være sammen med ham, forteller en kilde til nettstedet.

Paret skal ha startet den hemmelige romansen bak ryggen til Avetts kone, Susan, i 2011.

- Ingen i Seths nærmeste omgangskrets hadde noen anelse om dette, men sist vinter forlot han kona til fordel for Jennifer. Affæren var utrolig tøff å takle for Susan, og til og med for bandet.

- Det var det tidligere bandmedlemmet Jacob Edwards og kona hans som tok opp utroskapet med Seth. De likte det ikke i det hele tatt og var veldig ukomfortable med situasjonen, sier kilden.

Først tirsdag denne uken avslørte Avett på bandets hjemmeside at han og kona skal skilles.

Jennifer har flere ganger publisert Twitter-meldinger for å støtte sin hemmelige kjæreste:

- The Avett Brother's nye album The Carpenter er ute I DAG!!! Kjøp det og kanskje jeg ser dere på en av konsertene. Haha! skrev hun blant annet 11. september i fjor.

Det skal heller ikke være tilfeldig at «The Avett Brothers» siste album har fått navnet «The Carpenter».