Hemmelig kjæreste med galopptrener

I all hemmelighet har multimilliardær John Fredriksen (67) og Cathrine Erichsen (42) vært kjærester i flere måneder.

FORELSKET: John Fredriksen har ifølge Se og Hør funnet lykken med galopptreneren Cathrine Erichsen. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: John Fredriksen har ifølge Se og Hør funnet lykken med galopptreneren Cathrine Erichsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I all hemmelighet har multimilliardær John Fredriksen (67) og
galopptrener Cathrine Erichsen (42) vært kjærester i flere måneder og bevisst unngått offentligheten.

– Det som har vært viktig for oss er at vi fikk god tid til å bli ordentlig kjent med hverandre først. Vi ville vite om dette var et forhold begge ønsket, og i fred og ro fikk vi tid til å kjenne at de rette følelsene var der, sier hun til Se og Hør.

Cathrine Erichsen har i en årrekke vært en av Skandinavias ledende kvinnelig galopptrenere og holder til på Øvrevoll med 20 hester i trening. Hun var første kvinne til å vinne norsk derby. Og det var nettopp hestesporten som førte henne sammen med John og familien hans.

– Jeg ble kjent med familien Fredriksen allerede i 1996, da de hadde elitehesten Albaran i stallen min. Det var også en av mine første hester, og den har betydd utrolig mye for min karrière. John og jeg har vært gode venner i en årrekke, men det siste året fant vi begge ut at vi hadde følelser som var sterkere enn bare vennskapelige, forteller Cathrine – og utdyper hva det var som gjorde at hun falt for John:

– Han er et snilt og godt menneske, en god samtalepartner og forstår
 alt. Jeg trenger nesten aldri fullføre setningene fordi han vet hva jeg mener. Og så har han god humor med glimt i øyet.

- I tillegg synes jeg han er en flott og tøff mann!

Fredriksen bor til daglig i London, men nå, når han har funnet kjærligheten i Norge, reiser Cathrine mye fram og tilbake fra London

– Det fungerer helt perfekt. Jeg kan jo ikke flytte til London når jeg har stallen min her, sier Cathrine til Se og Hør.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christian Ringnes strålte med sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer