Hemmelig kjæreste i et år

«Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe har holdt forholdet skjult.

FILMSUKSESS: Radcliffe gjorde stor suksess i rollen som Harry Potter. Her er han med motspillerne Emma Watson og Rupert Grint. Foto: All Over Press
FILMSUKSESS: Radcliffe gjorde stor suksess i rollen som Harry Potter. Her er han med motspillerne Emma Watson og Rupert Grint. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe (22) har funnet lykken. Det skriver britiske Daily Mail.

Ifølge avisen har Radcliffe blitt observert flere ganger med brunetten Rosanne Coker (22), som er datter av den anerkjente maleren og dekoratøren Malcolm Coker.

- De skulle gjerne holdt tett om det. Men Rosanne har jobbet på de tre siste «Harry Potter»-filmene, så hun og Daniel har kjent hverandre ganske lenge. De har datet hverandre i over et år nå. Jeg har møtt Daniel og han er en fin fyr, forteller han til avisen.

Dekoratøren sier det viktigste for ham er at datteren har det bra.

- Jeg er bare virkelig glad på Rosannes vegne, og så lenge hun er glad, er det alt som betyr noe for meg. De har det veldig gøy sammen, og på deres alder kan man ikke be om mer. Hvem vet hvor dette vil ende?, sier han.

Radcliffe bekreftet overfor Larry King i juli at han hadde kjæreste. Den gang ville han imidlertig ikke avsløre identiteten hennes.

- Jeg har en kjæreste som jeg er veldig forelsket i, sa han den gangen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg var avhengig av alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer