«Farmen kjendis»:

Hemmelig kaos: - Sykt forbanna

Beskyldninger om juks og «umusikalsk spill» fører til et voldsomt rabalder i søndagens program.

DRAMATISK AVSLUTNING: Det nærmer seg finaleuke i «Farmen kjendis». Før dette skjer det noe som setter dype spor i porgrammets historie. Foto: Espen Solli / TV 2
DRAMATISK AVSLUTNING: Det nærmer seg finaleuke i «Farmen kjendis». Før dette skjer det noe som setter dype spor i porgrammets historie. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken ble NRK-profil Thomas Felberg (49) valgt til vinterens siste førstekjempe i «Farmen kjendis». Søndag velger han andrekjempe, til den siste tvekampen før finaleuken.

Prosessen etter dette valget fører til et rabalder som, ifølge flere deltakere Se og Hør har snakket med, kunne ha ført til legevaktbesøk.

Av hensyn til programinnhold velger Se og Hør å anonymisere denne ukens andrekjempe, som blir kjent for tv-seerne søndag.

Brøt regler

I kjent «Farmen»-stil drar de to kjempene ut på hver sin kjempehytte, der de skal overnatte natten før tvekampen finner sted. Og det er ute på disse hyttene at det skjer noe som fører til svært dårlig stemning mellom de to.

På morgenen, samme dag som kampen skal finne sted, får nemlig andrekjempen øye på en båt med tre andre deltakere, som er på vei i retning hytta til Felberg.

Deltakerne skal på kaffe- og sigarettbesøk hos NRK-profilen - uten at tv-produksjonen aner hva som foregår. Det er nemlig strengt forbudt å besøke «Farmen»-kjemper utover det som er avtalt med produksjonen.

Situasjonen fører til at det nærmest svartner for den andre kjempen, som blir stående og bivåne at fire «Farmen kjendis»-deltakere sitter i den andre hytta og godsnakker med konkurrenten - med hver sin kaffe i hånden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer