Hemmelig gift i Las Vegas

Marian Aas Hansen og forloveden overrasket alle.

HEMMELIG GIFT: Musikerparet Marian Aas Hansen og Eirik-André Rydningen (t.v) giftet seg i helgen i Las Vegas, i en spontan og intim seremoni. Her er paret avbildet før premieren på «Litt av en mann» i 2009. Foto: Scanpix
HEMMELIG GIFT: Musikerparet Marian Aas Hansen og Eirik-André Rydningen (t.v) giftet seg i helgen i Las Vegas, i en spontan og intim seremoni. Her er paret avbildet før premieren på «Litt av en mann» i 2009. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rett før jul avslørte den norske artisten Marian Aas Hansen (36) at hun hadde forlovet seg med musikerkjæresten Eirik-André Rydningen (39).

Og i helgen, mens verdens blikk var rettet mot det storslagne fyrstebryllupet i Monaco, gav turtelduene hverandre sitt «ja» i en intim og spontan vielse - i Las Vegas, selvfølgelig. Det skriver Se og Hør tirsdag.

Aas Hansen skal ha blitt ført til alters i det lille bryllupskapellet på typisk Las Vegas-vis, av en «Love Me Tender»-syngende Elvis-kopi. Paret ble viet foran en beskjeden forsamling,  blant annet bestående av musikervenner fra storbandet New Swing Generation, der Rydningen spiller trommer.

Etter den rørende vielsen, som kom helt uventet på musikervennene, ble giftermålet feiret behørig på luksushotellet Palms. New Swing Generation hadde nemlig egentlig tatt turen til casinobyen for å opptre på hotellet, ikke for å gå i bryllup.
 
- Da vielsem var over reiste Marian og storbandet tilbake til Palms, og holdt en heidundrende konsert, forteller en av gjestene til Se og Hør.

Det musikkelskende paret har vært samboere siden 2008, etter at de møttes under oppsetningen av «Showgirls» på Chat Noir i 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De tror de kan heve seg over loven

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer