Hemmelig gift før Oscar?

Kjendisparet hadde fått nye ringer på fingrene sine da de ankom filmfesten...

SE MIN RING: Natalie Portman og Benjamin Millepied dukket opp med hver sin nye ring på fingeren under årets Oscar-utdeling. Natalies ring satt på innsiden av hennes store diamantring, som hun fikk da hun forlovet seg med kjæresten. Foto: All Over
SE MIN RING: Natalie Portman og Benjamin Millepied dukket opp med hver sin nye ring på fingeren under årets Oscar-utdeling. Natalies ring satt på innsiden av hennes store diamantring, som hun fikk da hun forlovet seg med kjæresten. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Natalie Portman (30) kunne glede seg over både en pris i klassen for «beste kvinnelige hovedrolle», forlovelse med kjæresten Benjamin Millepied (34) og at hun ventet deres sønn Aleph, da hun i 2011 dukket opp den prestisjetunge Oscar-gallaen i Los Angeles.

Men selv om hun i år verken hadde noen pris eller fødsel å se fram til, hadde Portman en overraskelse på lur på den røde løperen.

Både på scenen og på den røde løperen glitret det nemlig i en ny ring innenfor Portmans forlovelsesring. Også Millepied hadde en ny ring på sin ringefinger.

Nå spekulerer amerikanske medier i om paret - som er kjent for å holde sitt privatliv mest mulig for seg selv - har giftet seg i hemmelighet.

- Har de giftet seg? Foreløpig er det ingen forklaring på hvor de nye ringene kommer fra, skriver UsMagazine.com

En talsmann for paret har verken villet avkrefte eller bekrefte bryllupsryktene.

Portman delte under årets Oscar-utdeling ut prisen for «beste mannlige hovedrolle» til «The Artist»skuespilleren Jean Dujardin.

Hun har vært sammen med Benjamin Millepied siden 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Avslørte navnet på sin nye baby 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer