Justin Hartley og Sofia Pernas:

- Hemmelig gift etter skilsmissen

Da turtelduene omsider ankom den røde løperen sammen var det én spesiell detalj som fanget oppmerksomheten.

KOM SAMMEN: Sofia Pernas og Justin Hartley smilte og lo da de poserte for fotografene søndag kveld. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock
KOM SAMMEN: Sofia Pernas og Justin Hartley smilte og lo da de poserte for fotografene søndag kveld. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Vis mer
Publisert

Flere sperret opp øynene opp i slutten av 2019 da det ble kjent at stjerneparet Justin Hartley (44) og Chrishell Stause (39) skulle skilles. De to traff hverandre i 2013, og giftet seg fire år senere.

Bruddet skapte store overskrifter i sladderpressen over hele verden, fordi bruddet skjedde uten Chrishells viten og vilje.

Nå skal Hartley være gift igjen, ifølge kilder til People. Og det bare få måneder etter skilsmissen med Stause ble offisiell.

Bekreftet ryktene

Hartley har vært å se i serien «This Is Us» de siste årene. Helt siden mai i fjor har det florert rykter om at han har funnet kjærligheten etter bruddet med Stause. Ryktene fikk fart på seg etter at han ble observert kyssende med en ny kvinne i California.

Kvinnen han ble observert med i mai i fjor var Sofia Pernas (31), som tidligere har spilt mot Hartley i såpeoperaen «Young and the Restless».

En ikke-navngitt kilde uttalte til People i juni i fjor at de to på det tidspunktet hadde datet «i flere uker», før de altså selv bekreftet nyheten på sosiale medier på nyttårsaften.

«Siste minuttene av 2020 her i Los Angeles. Gi oss 2021! Godt nyttår».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer