KJENDISPAR: Popstjernen Enrique Iglesias og tennisesset Anna Kournikova har vært sammen i syv år. Foto: AP/Scanpix
KJENDISPAR: Popstjernen Enrique Iglesias og tennisesset Anna Kournikova har vært sammen i syv år. Foto: AP/ScanpixVis mer

Hemmelig forlovet?

Anna Kournikovas nye diamantring startet rykteflom.

SEHER.NO: Ryktene om at superparet Enrique Iglesias (32) og Anna Kournikova (27) har forlovet seg, har nå fått ny vind i seilene.

Tennisbaben hr nemlig de siste dagene  blitt observert med en enorm ring på ringefingeren, noe som har fått amerikanske medier til å spekulere i om det faktisk kan være et bryllup i gjære.

Selv holder imidlertid paret kortene tett til brystet.

Ifølge ContactMusic skal en reporter ha spurt Kournikova hva slags ring det var, uten å få noe hyggelig svar tilbake...

- Jeg trodde du var en av de gode reporterne? skal Kournikova ha svart og gjemt hånden bak ryggen.

I et intervju i fjor hadde "Hero"-sangeren Iglesias bare godord å si om kjæresten, men hevdet de to ikke planla å gifte seg.

- Anna er fantastisk, hun er den ideelle kvinnen. Hun er kvinnen i mitt liv nå, selv om jeg ikke nødvendigvis tror på evig kjærlighet, så skjer det jo innimellom. Jeg tror på ekteskapet, men jeg tror ikke man behøver å være gift for å være lykkelig.

Dette er imidlertid ikke første gangen forlovelsesryktene svirrer rundt paret. I 2007 skal Enrique ha tullet med at paret egntlig hadde giftet seg, men så gjort det slutt igjen...

Enrique og Anna har vært sammen siden 2002, og de to møttes da blondinen hadde en sexy rolle i hans musikkvideo "Escape".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ikke lite, ikke stor?