Zoë Kravitz:

Hemmelig forlovet i åtte måneder

- Jeg har ikke fortalt det til verden ennå.

BLIR MANN OG KONE: Turtelduene Zoë Kravitz og Karl Glusman skal gifte seg. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Turtelduene Zoë Kravitz og Karl Glusman skal gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz (29), som er datter av rockestjernen Lenny Kravitz (54) og skuespiller Lisa Bonet (50), planlegger bryllup med kjæresten Karl Glusman (30).

I februar forlovet nemlig Kravitz seg med skuespiller-kjæresten i all hemmelighet etter to år som par.

Dette avslører hun i et nytt intervju med bladet Rolling Stones.

- Jeg er forlovet. Jeg har ikke fortalt det til noen ennå. Jeg mener, jeg har ikke fortalt det til verden ennå. Jeg ønsket å holde det privat, bekrefter hun til journalisten som la merke til ringen hennes mens de snakket sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Mushy. @karlglusman

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Glusman, som møtte den flotte skuespilleren, modellen og artisten på en bar, hadde planlagt å fri i Paris, men ombestemte seg på grunn av deres hektiske timeplaner og gikk i stedet ned på kne hjemme i stua.

- Jeg hadde på meg joggebukser, og jeg tror jeg var litt full. Jeg kunne kjenne hvor fort hjertet hans slo, og spurte: «Baby, er du ok?» Jeg var faktisk bekymret for ham, forteller Kravitz til bladet, og fortsetter:

- Det var perfekt gjennomført. Og jeg er så glad for at det ikke ble denne forseggjorte planen i Paris. Heller hjemme i treningsklær.

Må klype seg i armen

Mandag postet Zoës forlovede coveret av Rolling Stone magazine, hvor hun pryder forsiden kliss naken, på Instagram - og han er tydelig stolt av sin kommende kone.

- Min kjærlighet, min helt, bestevenn og største inspirasjon. Du er så fordømt kul. Jeg må fremdeles klype meg selv i armen daglig... DET ER MIN DAME!!! skryter han.

I fjor var Kravitz, som tidligere har vært koblet til Drake (32), aktuell i TV-serien «Big Little Lies» hvor hun blant annet spilte mot Hollywood-stjernen Nicole Kidman (51). Kidman avslørte den gang at hun og Zoë deler et hemmelig bånd.

To år etter skilsmissen fra Tom Cruise (56) i 2001, innledet hun nemlig en romanse med Zoës far, Lenny Kravitz.

Nicole og Lenny, som var kjærester i rundt et år, holdt en lav profil i media, men forholdet var seriøst og de planla også å gifte seg.

- Jeg kjente Zoë fra før fordi jeg var forlovet med faren hennes. Alt er i familien. Jeg er veldig glad i Lenny; Han er en fantastisk fyr, fortalte hun til The Edit i fjor.

Her med sine berømte foreldre:

View this post on Instagram

🍾 family night 🍾

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

View this post on Instagram

Best date ever • #mamaandme

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

«Torturerte» seg selv

For tre år siden stod 29-åringen frem og fortalte at hun led av spiseforstyrrelser i tenårene.

- Jeg slet med bulimi og anoreksi på videregående. Det føltes som om maten hadde en slags makt over meg. I stedet for å være takknemlig for at mat gir næring til kroppen ble det en fiende, delte hun med You magazine.

- Det er egentlig veldig trist og handler mye om sinne. Jeg var sint fordi jeg ikke så ut som jentene i bladene, så jeg torturerte meg selv. Jeg følte meg ikke attraktiv.

Zoë søkte etterhvert hjelp for å få bukt med problemene, men fikk ikke kontroll over livet sitt igjen før hun selv innså at hun måtte sette foten ned.

- Jeg gikk til terapi, men for å være helt ærlig så hjalp det ikke. Jeg fikk tilbakefall etter tilbakefall. Det kom til et punkt der jeg måtte ta et valg for meg selv om å stoppe. Man må ønske selv å ville slutte. Nå trener jeg og prøver å respektere kroppen min. Jeg er ikke for tynn. Jeg er glad i mat, sa den TV-stjernen.

Fra 2011 til 2013 var Zoë kjæreste med «Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley (31).

LES OGSÅ: Åpner opp om gravidsjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer