- Hemmelig forlovet før hun døde

Paret skal ha forlovet seg kun uker før Amy Winehouse ble funnet død.

FORLOVET?: Britiske The Sun skriver at Winehouse og Traviss forlovet seg få uker før hun døde. Foto: All Over Press
FORLOVET?: Britiske The Sun skriver at Winehouse og Traviss forlovet seg få uker før hun døde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av juli kom nyheten om at sangstjernen Amy Winehouse hadde gått bort.

Nå hevdes det at Winehouse hadde forlovet seg i hemmelighet med kjæresten Reg Traviss (35) kort tid før hun døde. Det melder The Sun.

Ifølge den britiske tabloidavisen gikk Traviss ned på kne og ga Winehouse en diamantring.

- Reg fridde til Amy og selvsagt sa hun ja. Hun elsket ham. Hun ønsket ingenting mer enn å bli hans kone og starte en familie med ham. Hun ville gjøre alt for å bli kvitt demonene sine, forteller en kilde.

Det sies at Reg og Amy ble forlovet kun noen uker før 27-åringen ble funnet livløs i sitt hjem. Giftermålet skulle stå neste år.

Traviss har vært sammen med Amys venner og familie etter at han fikk den tragiske nyheten.

- Jeg kan ikke beskrive hva jeg går gjennom, og jeg ønsker å takke alle menneskene som har vist meg respekt, og de som sørger over tapet av Amy, en vakker og strålende person, og min store kjærlighet. Jeg har mistet min kjære som jeg elsket veldig mye, sa han etter dødsfallet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer