Melanie Brown:

- Hemmelig flørt med kvinnelig ekskjæreste

Kort tid etter sjokkuttalelsene om bandkollega Geri Horner.

<strong>ROMANSERYKTER:</strong> Etter Mel Bs sjokkuttalelser om Spice Girls-kollega Geri, ryktes det nå at hun har begynt å flørte med en kvinnelig ekskjæreste. Her avbildet på starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Etter Mel Bs sjokkuttalelser om Spice Girls-kollega Geri, ryktes det nå at hun har begynt å flørte med en kvinnelig ekskjæreste. Her avbildet på starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2017 preget Melanie Brown (43) og eksmannen Stephen Belafonte (43) overskriftene med sin svært offentlige skittentøyvask, hvor Melanie blant annet anklaget Stephen for både utroskap og vold.

Også parets tyske barnepike, Lorraine Gilles (27), havnet i kryssilden da Melanie hevdet at hun skal ha vært en av årsakene til skilsmissen.

De siste årene skal ha vært tøffe for Spice Girls-stjernen, som har innrømmet å ha tydd til både alkohol, narkotika og en rekke kirurgiske inngrep i etterkant av skilsmissen.

Drøye to år etter bruddet, ryktes det nå at Melanie skal ha funnet lykken på ny - denne gangen med en kvinnelig ekskjæreste.

Undertøysflørt

Ifølge OK! Magazine skal Melanie den siste tiden ha begynt å date en tidligere flamme, nemlig filmprodusenten Christine Crokos (43). De to skal ha hatt et tre år langt forhold på tidlig 2000-tallet, før de gikk hver til sitt.

Ifølge magasinet skal ryktene om en ny romanse mellom de to ha startet etter flørtende kommentarer i sosiale medier.

<strong>FUNNET SAMMEN IGJEN?:</strong> Melanie hadde på tidlig 2000-tallet et forhold til filmprodusenten Christine Crokos. Nå hevdes det at de to igjen har funnet sammen. Foto: NTB Scanpix
FUNNET SAMMEN IGJEN?: Melanie hadde på tidlig 2000-tallet et forhold til filmprodusenten Christine Crokos. Nå hevdes det at de to igjen har funnet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til et bilde av Melanie, kun iført undertøy, skal Christine ha kommentert følgende:

«Oh jeezez. Ikke ha på deg det under middagen med meg. Hahaha».

Melanie skal ha besvart kommentaren med et flørtende «Slutt», men i ettertid er kommentarene slettet.

Kilder skal også ha uttalt til The Mirror at de to fortsatt har et sterkt bånd, selv over ti år etter at forholdet tok slutt, og at duoen angivelig planlegger å møtes så fort de begge befinner seg i Los Angeles.

Flere lesbiske forhold

Melanie Brown har tidligere uttalt at hun ikke liker å definere sin seksuelle legning. Da hun i vinter snakket med Gay Star News i forbindelse med lanseringen av memoarene sine, boken «Brutally Honest», fortalte hun også om sin romantiske fortid med kvinner.

I intervjuet forklarte Mel B at hun valgte å ikke navngi sin kvinnelige ekskjæreste, som muligens er Christine Crokos, i boken - eller vie et eget kapittel til forholdet deres.

- Jeg syntes ikke det var riktig å navngi henne, eller legge ut om forholdet vårt, sa stjernen til Gay Star News.

Imidlertid la hun til at ekskjæresten nå er i et nytt, langvarig forhold - og har planer om å stifte familie. Dette taler altså imot at det er noe mer enn vennskap mellom Mel B og Christine i dag.

Selv om Melanie i flere år var gift med Stephen Belafone, skal hun angivelig ha lagt flere lesbiske forhold bak seg.

I 2007 gikk tobarnsmoren Christa Parker ut og sa at hun hadde vært i et to år langt forhold med Melanie. Forholdet skal også ha inkludert en tredje kvinne, portugisiske Elisabeth Rodriguez, som ble beskrevet som førstnevntes «sexleketøy».

Tobarnsmoren hevdet at de tre kvinnene hadde hatt sex jevnlig over to år, og at de også hadde snakket om å inngå partnerskap.

- Hadde sex med Geri

For kort tid siden vakte Melanie også oppsikt da hun i et intervju med talkshow-verten Piers Morgan hevdet at hun hadde hatt sex med bandkollega Geri Horner (46).

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Sangfuglen prøvde først å fleipe det hele bort før hun til slutt innrømmet at de hadde gått til sengs sammen.

- Hun kommer til å hate meg for dette, sa 43-åringen blant annet etter avsløringen.

Geri har selv tatt avstand fra Melanies uttalelser, og hevdet i en offentlig uttalelse at det overhodet ikke var sant.

<strong>HEVDET Å HA HATT SEX:</strong> Mel B sa hun hadde ligget med Geri. Det fikk sistnevnte til å reagere. Her sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix
HEVDET Å HA HATT SEX: Mel B sa hun hadde ligget med Geri. Det fikk sistnevnte til å reagere. Her sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Geri elsker Spice Girls-jentene Emma, Melanie, Melanie og Victoria. Hun vil at fansen skal vite at det som nylig er blitt skrevet om i mediene, rett og slett ikke er sant, og at det vært veldig vanskelig for familien hennes, het det blant annet i uttalelsen.

Til tross for at Geri altså nekter for å ha hatt noe annet enn et kollegialt vennskap med Melanie, skal kilder ha hevdet til Daily Mail at forholdet heller ikke var noen kort romanse.

- Det var helt i starten av Spice Girls, og forholdet deres varte mye lenger enn kun en natt. Det varte i alle fall i 12 måneder, sa en venn, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Trosset kirurgens råd etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer