LOVE ME DO: Paul McCartney er nyforelsket - og denne gangen er det i en kvinne som allerede har en velfylt bankkonto... Foto: All Over Press
LOVE ME DO: Paul McCartney er nyforelsket - og denne gangen er det i en kvinne som allerede har en velfylt bankkonto... Foto: All Over PressVis mer

Hemmelig ferie med rike Nancy

Paul McCartney trenger ikke frykte at hans nye flamme kun er interessert i pengene...

SEHER.NO: Skilsmissen fra Heather Mills ble en sviende affære - både følelsesmessig og økonomisk - for Beatles-legenden Paul McCartney (65).

Musikeren ble dømt til å betale 250 millioner kroner - tillegg til en rekke bidrag til parets datter Beatrice (4), som vil bo hos sin mor.

Men allerede før skilsmissen var et faktum skal "Macca" ifølge britiske medier ha funnet lykken på nytt - med den amerikanske rikmannsfruen Nancy Shevell (47).

Paret skal ifølge Daily Mail ha datet siden oktober. Shevell - som i lengre tid vært separert fra sin amerikanske ektemann - er arving til et transportfirma verdt over to milliarder kroner.

Dermed burde ikke hun ha vanskeligheter med å klare seg uten bidrag fra Paul McCartney...

Og at "Macca" er stormforelsket i sin amerikanske venninne var lett å se da han i helgen tok Nancy med på ferie til den karibiske øya Antigua.

- Det virket som om de var på bryllupsreise, fordi han imponerte henne med sin stuping og hun elsket det, sier et øyenvitne til Daily Mail.

Nancy smurte deretter sir Paul inn med solkrem så paret kunne slappe av på stranda før de trakk seg tilbake til sin luksus-villa - som koster over 60 000 kroner døgnet i leie!

Det eneste skåret i gleden for McCartney er at han fremdeles ikke er helt ferdig med eks-kona Heather Mills.

Hun vurderer nemlig en ekstraomgang i retten, slik at flere intime detaljer om McCartney kan bli offentliggjort...

LES OGSÅ: Vil stoppe nye Beatles-sanger