Carina Dahl og Nikolai Aspen:

Hemmelig «Farmen»-flørt

Den vakre artisten ble sjarmert av den ti år yngre TV-profilen.

FERSK ROMANSE: Søt musikk har oppstått mellom artist Carina Dahl og «Farmen»-deltaker Nikolai Aspen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FERSK ROMANSE: Søt musikk har oppstått mellom artist Carina Dahl og «Farmen»-deltaker Nikolai Aspen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Carina Dahl (33) har lenge vært en av Kjendis-Norges mest ettertraktede ungkarskvinner.

SØT MUSIKK: Det er Se og Hør som denne uken kan vise bildene av en tydelig god kjemi mellom de to tv-profilene. Faksimile: Se og Hør
SØT MUSIKK: Det er Se og Hør som denne uken kan vise bildene av en tydelig god kjemi mellom de to tv-profilene. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Tidligere i år avslørte «Farmen kjendis»-profilen til Se og Hør at det ikke mangler på oppmerksomhet, og at hun til og med har fått flere frekke tilbud fra gifte kjendismenn.

Nå er det derimot en profilert TV-deltaker som har vekket 33-åringens oppmerksomhet. Carina skal nemlig ha utviklet et nært forhold til fjorårets «Farmen»-kjekkas Nikolai Aspen (23).

Kjærtegn

Se og Hørs bilder viser svært god kjemi mellom de to TV-profilene. Under en spasertur i hovedstaden nylig, var det ingen tvil om at det har oppstått søt musikk.

Nikolai gikk med armen rundt sin nye flamme, som så ut til å nyte hans ømme kjærtegn. Turtelduene skal ha tilbrakt mye tid sammen de siste ukene, til tross for at Aspen bor i Tromsø og Dahl i Oslo.

FLØRT: Det er ingen tvil om at det har oppstått søt musikk mellom Carina Dahl og Nikolai Aspen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FLØRT: Det er ingen tvil om at det har oppstått søt musikk mellom Carina Dahl og Nikolai Aspen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Ifølge kilder har de funnet felles interesser i blant annet friluftsliv og sportslige aktiviteter.

– Carina og Nikolai har samme humor og interesser, avslører en kilde til Se og Hør.

Til tross for at begge har deltatt i TV 2s populære realityshow «Farmen» – Nikolai i originalversjonen og Carina i «Farmen kjendis» - var det ikke slik de møtte hverandre. Det skjedde nemlig under innspillingen av et annet program, Viafrees «Snap-rulett», der kjendiser utfordrer hverandre til å sende pinlige meldinger på Snap-chat.

Det ble stor latter i studio da Nikolai sendte en frekk Snap til Petter Northug (33) – som tidligere har vært koblet til Carina.

Carina Dahl deltar i serien Snap-rulett på Viafree. Der ble hun tvunget til å sende en frekk melding til Petter Northug - og hun fikk raskt svar. Vis mer

På fjellet med Northug

Se og Hørs bilder ble tatt kort tid før Carina reiste på påskeferie til Hafjell og Hemsedal.

Der tilbrakte hun høytiden sammen med gode venner – blant andre Northug og skiskytter-brødrene Johannes Thingnes Bø (25) og Tarjei Bø (30).

– Det var langrenn, skøyteski, alpint og toppturer hver eneste dag, og full fest om kvelden. Jeg fikk også prøvd meg i løypa med brødrene Bø, og klarte å henge med. Det var jo ikke så verst, forteller Carina om ferien.

Åpen for kjærligheten

De tre siste årene har Dahl vært singel, og brukt mesteparten av tiden på arbeid. I tillegg til artist- og TV-karrieren, har hun nylig designet en egen bikinikolleksjon for merket Pinkyswear.

Inspirert av sine mange reiser, brukte sangeren sine kreative evner og teft for mote til å skape de lekre og sexy plaggene. Hun er selv modell for kolleksjonen.

Med så mye jobb og reisevirksomhet spørs det om trønderjenta er klar for å slå seg til ro med det første.

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

Men overfor Se og Hør har hun tidligere uttrykt at hun absolutt er åpen for kjærligheten, dersom hun finner den rette.

– Jeg ser for meg et familieliv i fremtiden, og har datet noen yngre gutter. Jeg faller gjerne for rolige og ambisiøse menn, som kan være et trygt punkt i livet mitt, har hun fortalt.

Se og Hør har vært i kontakt med både Carina Dahl og Nikolai Aspen. Ingen av dem ønsker å kommentere saken.

LES OGSÅ: Derfor droppet TV 2 Carina Dahls «Farmen»-sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer