HVEM DRIVER DOBBELTSPILL?: Se og Hør Weekend avslører nå hva som skjer bak kullissene i "Jakten på kjærligheten". En av bøndene Kathrine Moholt står med her bestemte seg for kjæreste tidlig i serien, men han er anonymisert for ikke å ødelegge sp Foto: Håvard Solem/TV 2
HVEM DRIVER DOBBELTSPILL?: Se og Hør Weekend avslører nå hva som skjer bak kullissene i "Jakten på kjærligheten". En av bøndene Kathrine Moholt står med her bestemte seg for kjæreste tidlig i serien, men han er anonymisert for ikke å ødelegge sp Foto: Håvard Solem/TV 2Vis mer

Hemmelig dobbeltspill hos Jakten-bonde

Holdes TV-seerne for narr?

SEHER.NO: Se og Hør Weekend avslører fredag at det drives et hemmelig dobbeltspill blant flere av årets "Jakten på kjærligheten"-bønder.

Mens man på TV nå ser tre friere som kjemper om bøndenes gunst på deres respektive gårder, er sannheten at på én av gårdene kjemper to av de tre gjenværende en håpløs kamp.

Jakten-bonden hadde nemlig allerede valgt kjæreste da det var tre friere igjen, ifølge Se og Hør. Da TV-kameraene ble skrudd av møtte han den hemmelige frieren i smug, og sa at "du kan slappe av - jeg velger deg!".

- Han fortalte meg at jeg kom til å bli valgt. Etter det var jeg ikke bekymret for at jeg skulle bli sendt hjem, sier frieren til Se og Hør.

I Se og Hør weekend kan du lese alt om dramaet som utspilte seg på de ulike gårdene etter at kameraet var slått av i den populære TV 2-serien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten