«Gossip Girl»:

«Hemmelig» detalj vekker oppsikt

«Gossip Girl»-hintet i første episode får fansen til å måpe.

POPULÆR SERIE: «Gossip Girl»-stjernene Blake Lively og Penn Badgley på settet i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB
POPULÆR SERIE: «Gossip Girl»-stjernene Blake Lively og Penn Badgley på settet i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har snart gått ni år siden suksesserien «Gossip Girl» rullet over tv-skjermene. Siste episode ble sendt i desember 2012, og dermed var seks sesonger med ungdomskrangling, overdådig luksus og drama historie.

Og ikke minst fikk tv-publikumet omsider vite hvem den mystiske «Gossip Girl» viste seg å være - den anonyme bloggeren som sørget for det ene skandaleoppslaget etter det andre om den rike og berømte ungdomsgjengen på Manhattans beste vestkant.

Det var Dan Humphrey - spilt av Penn Badgley (34) - som var «Gossip Girl». Faktisk hintet serieskaperne sterkt til at det var han allerede i første episode.

De ivrigste «Gossip Girl»-tilhengerne er kanskje klar over dette allerede, men en videosnutt med den for noen overraskende «avsløringen» har den siste tida gått viralt på videoappen TikTok, skriver Cosmopolitan.

COMEBACK: Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl». Vis mer

Hint

I første episode ser man nemlig Humphrey sitte foran en datamaskin samtidig som «Gossip Girl»-stemmen sier: «Og hvem er jeg? Det er en hemmelighet jeg aldri kommer til å fortelle».

Derfor burde det kanskje ikke komme som en overraskelse når det i siste episode viser seg å nettopp være ham som har stått bak den anonyme bloggen gjennom alle år.

Skaperne av serien har riktignok avslørt at de ikke hadde bestemt seg for at Dan skulle være «Gossip Girl» da serien begynte å rulle over skjermen. Den beslutningen ble tatt senere.

- Jeg tenkte at det var Eric van der Woodsen fram til slutten på sesong to, og jeg la også til rette for at det skulle være sånn, sa manusforfatter Joshua Safran til Vulture i 2017.

- Men da New York Post avslørte at det var Eric - jeg vet fortsatt ikke hvordan de fikk vite det, jeg tror kanskje de bare gjettet - innså vi at vi ikke kunne holde på ham lenger, og da forlot vi ham, la han til.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Gjensyn

I 2019 ble det klart at strømmetjenesten HBO Max hadde bestilt ti flunkende nye «Gossip Girl»-episoder. Ifølge Deadline startet innspillingen i New York i november i fjor, etter å ha blitt utsatt på grunn av pandemien.

Ifølge HBO Max skal episodene komme på tv i løpet av 2021.

Skuespiller Kristen Bell skal fortsette å ha fortellerstemmen, men resten av skuespillerne er byttet ut med nye fjes.

Den kommende sesongen vil ta opp tråden åtte år etter at den originale sladrebloggen ble lagt død. Nå er det en ny generasjon tenåringer som får vite hva det vil si å leve under «Gossip Girls» røntgenblikk.

LES OGSÅ: Fansen i sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer