«Farmen»-tabbe:

Hemmelig detalj ble avslørt

- Uheldig.

AVSLØRT: Detaljer om kveldens episode ble avslørt på direkten. Foto: Espen Solli / TV2
AVSLØRT: Detaljer om kveldens episode ble avslørt på direkten. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Farmen» er i full gang, og har i likhet med tidligere sesonger vært fylt av dramatikk, både på skjermen og bak kulissene.

Det var nok imidlertid flere tilhengere som ble skuffet da de skrudde på TV2 tirsdag morgen.

Under tirsdagens sending av «God Morgen Norge» røpet nemlig programleder Espen Fiveland en hemmelig detalj i forbindelse med kveldens episode.

- Ikke noe nytt

Overfor Se og Hør kan pressesjef hos TV2, Jan-Petter Dahl, fortelle at det var en uheldig glipp med tanke på kveldens seere.

- Det er best at man ikke røper før det sendes på lineær-TV, så dette var dessverre litt uheldig. De aller fleste ser jo fortsatt da episoden kommer ut på kvelden, sier Dahl.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Han vet imidlertid ikke årsaken til hvorfor informasjon om kveldens sending ble avslørt, men legger til at de største tilhengerne allerede visste om dette.

- Dette er jo ikke upublisert materiale, ettersom det ble publisert på TV2 Play ved midnatt, forteller han, og legger til:

- For den hardbarka fansen som står opp tidlig om morgenen så var ikke dette noe nytt.

Aldri skjedd før

Det var søndag kveld som vinneren av årets sesong skulle kåres.

Vanligvis spilles den storslåtte finalen inn på «tinget» utendørs, hvor utslåtte deltakere returnerer til gården for å heie på finalistene. I år er det imidlertid første gang produksjonen har måttet ta skikkelig grep, og flytte hele finaleinnspillingen.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Det er grunnet de store mengdene nedbør som har kommer flere steder i landet.

Derfor ble årets finale holdt innendørs, noe som aldri før har blitt gjort.

- Det ville vært umulig å gjennomføre finalen i dag under de forholdene. Det ville ikke latt seg gjøre verken praktisk produksjonsmessig, eller i forhold til velferden til deltakerne, som hadde måttet sitte stille i regn og vind mange timer i strekk, fortalte Dahl til Se og Hør i forbindelse med innspillingen.

Hvem som vinner konkurransen får man imidlertid ikke vite før det vises på skjermen seinere i år.

LES OGSÅ: Derfor har denne Netflix-serien tatt av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer