Ozzy Osbourne:

«Hemmelig» datter snakker ut

På MTV var fikk seerne inntrykk av at Ozzy Osbourne bare hadde to barn. Sannheten er en annen.

NUMMER TRE: Det er godt kjent at Sharon og Ozzy Osbourne har de to barna Jack og Kelly, men du har muligens ikke hørt om den tredje - Aimée Rachel. Hun har holdt seg borte fra rampelyset helt bevisst. Nå forteller hun hvorfor. Her fotografert i 2004. Foto: NTB Scanpix
NUMMER TRE: Det er godt kjent at Sharon og Ozzy Osbourne har de to barna Jack og Kelly, men du har muligens ikke hørt om den tredje - Aimée Rachel. Hun har holdt seg borte fra rampelyset helt bevisst. Nå forteller hun hvorfor. Her fotografert i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i noen år vanskelig å skru på MTV uten at den tidligere Black Sabbath-rockeren Ozzy Osbourne (71) møtte deg på skjermen. Rockedagene hadde han imidlertid lagt bak seg, og det var mer fokus på hans rus-, ekteskaps- og familieproblemer enn noe annet i den nå famøse realityserien.

Vi ble spesielt godt kjent med barna han og Sharon Osbourne (67) fikk i løpet av ekteskapet, Jack (34) og Kelly (35). Begge ble superkjendiser, og figurerer fortsatt i amerikansk sladderpresse. Slik serien var lagt opp, kunne det virke som de to var de eneste barna paret hadde fått. Det stemmer derimot ikke.

Vis mer

Sett bort fra de tre andre barna Ozzy har fra et tidligere forhold, har han og Sharon også datteren Aimée Rachel (36) sammen. Hun er nå blitt 36 år gammel, og har bestemt seg for å stikke nesa ut i offentligheten for første gang på lenge.

Flyttet for å unngå familien

Hun medvirket nemlig ikke serien, noe som var en helt bevisst avgjørelse fra hennes side. Det forteller hun i et intervju med radioprogrammet Q1043, ifølge People.

INGEN KONFLIKT: Osbourne-døtrene Kelly og Aimée er nære hverandre, selv om serien aldri ga det inntrykket. Her er de fotografert sammen i 2002. Foto: NTB Scanpix
INGEN KONFLIKT: Osbourne-døtrene Kelly og Aimée er nære hverandre, selv om serien aldri ga det inntrykket. Her er de fotografert sammen i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vokste opp med en ganske berømt far uansett, og … Jeg har alltid satt veldig pris på å ha et privatliv i den familien, forteller hun om hvorfor hun ikke ville være med i programmet, som gikk fra 2002 til 2005.

- Og for meg personlig, for den jeg er, når det kommer til moralitet og det å kunne gi meg selv en sjanse til å utvikle meg til å bli et ordentlig menneske, i stedet for å bare bli husket som en tenåring, var det ikke helt på linje med hva jeg så for meg selv i fremtiden, forteller hun videre.

Aimée Rachel Osbourne har i voksenlivet jobbet som artist, noe hun også har uttalt seg om en rekke ganger i løpet av årene. På den måten kan man si at hun går i farens fotspor, selv om hun har hatt et ønske om å distansere seg fra dem.

HOLLYWOOD: Selv om hun ikke ville være med i serien, har ikke kjendisdatteren vært fremmed for å være synlig i Hollywood. Hun er tross alt artist. Her er hun fotografert med Paris og Nicky Hilton i 2003, i det som må kunne omtales som et kontrastfylt bilde. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD: Selv om hun ikke ville være med i serien, har ikke kjendisdatteren vært fremmed for å være synlig i Hollywood. Hun er tross alt artist. Her er hun fotografert med Paris og Nicky Hilton i 2003, i det som må kunne omtales som et kontrastfylt bilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I det nye intervjuet sår hun ikke tvil om at TV-programmet var en stor suksess for den øvrige familien, men det var rett og slett ikke for henne. Hun flyttet ut som 16-åring, og på den måten slapp hun å aktivt unngå kamerateamet da hun var hjemme.

36-åringen angrer ikke i dag.

- Programmet fungerte godt for dem, men for meg og den jeg er, visste jeg at det aldri kom til å bli noe jeg vurderte realistisk. Jeg tror av en eller annen merkelig grunn at jeg var mer moden da enn jeg er nå, forklarer hun.

HELE GJENGEN: Aimée flyttet ut som 16-åring for å komme seg unna familiens TV-sirkus. Hun har likevel et godt forhold med dem. Foto: NTB Scanpix
HELE GJENGEN: Aimée flyttet ut som 16-åring for å komme seg unna familiens TV-sirkus. Hun har likevel et godt forhold med dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun innrømmer samtidig at hun trolig ikke hadde laget like dramatisk reality som de to søsknene. Som tenåring likte hun å sitte på rommet sitt, med CD-spilleren, og kose seg alene.

Mamma Sharon har tidligere uttalt at det knuste hjertet hennes at datteren flyttet ut såpass tidlig, men at hun forsto avgjørelsen. Ingen kan tvinge noen med på TV.

- Hun flyttet som 16-åring fordi hun ikke kunne bo i huset. Filmingen drev henne til vanvidd. Hun følte at hun ikke ville vokse opp foran kamerat. Hun hatet ideen, har moren sagt i programmet «The Talk» tidligere, ifølge People.

Misforståelser

I mange år har folk trodd at fordi Aimée har valgt å leve et liv utenfor offentligheten, så har det feilet henne noe alvorlig galt. Det uttalte hun i et intervju for noen år siden.

- Det er helt latterlig. Hvis jeg går på tur med hunden sammen med mamma kikker folk på meg som om: «Den mentalt syke pasienten har fått tillatelse til å drikke te med sin mor», sa hun lattermildt til Rolling Stone.

- MENTALT SYK: Flere har trodd at Aimée var syk eller vanskapt, men sannheten var bare at hun ikke ville være på skjermen. Her går hun tur med moren i 2016. Foto: NTB Scanpix
- MENTALT SYK: Flere har trodd at Aimée var syk eller vanskapt, men sannheten var bare at hun ikke ville være på skjermen. Her går hun tur med moren i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste fem årene har hun hatt en aktiv karriere som musiker, noe hun også har promotert i intervjuer og i sosiale medier. Derfor har folk selv skjønt at det ikke er noe alvorlig feil med henne.

- Mange folk har kommet bort til meg og sagt: «Å, du er hyggelig. Jeg trodde du var en eremitt eller at det var noe galt med deg». Og jeg svarer: «Nei, eller kanskje, men det er ikke så ille».

- Det er føles godt at jeg ikke lenger alltid får skulende blikk som sier: «Der er den bortgjemte datteren som ikke liker å snakke med noen».

LES OGSÅ: - Ozzy var utro med kokken og en russisk tenåring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer