Hemmelig date kostet én million

Superstjernene koste seg med privatfly og luksussuite.

HEMMELIG KÆRLIGHETSTUR: Jake Gyllenhaal skal ha brukt nærmere 1 million kroner på å få sin nye flamme, Taylor Swift, til London i helgen.  Foto: All Over Press
HEMMELIG KÆRLIGHETSTUR: Jake Gyllenhaal skal ha brukt nærmere 1 million kroner på å få sin nye flamme, Taylor Swift, til London i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:   Det har de siste månedene versert en rekke rykter om at popyndlingen Taylor Swift (20) dater «Brokeback Mountain»-skuespiller Jake Gyllenhaal (29).

Det var i oktober at de første spekulasjonene begynte å florere, etter at paret skal ha blitt observert tett omslynget i Brooklyn i New York.

- Taylor og Jake vandret rundt i Park Slope mens de holdt hender. De så ut som et par, sa et øyenvitne den gang.

Senere skal de to ha blitt observert sammen på innspillingen av Saturday Night Live.

Selv om paret ikke har villet kommentere skriveriene, ser det ut til at de er i ferd med å ta forholdet ett skritt videre.

Ifølge The Sun skal Jake nylig ha betalt nærmere 1 million kroner for å få fraktet Taylor fra USA til Storbritannia, hvor han for tiden promoterer filmen «Love and Other Drugs».

Sangerinnen skal ha blitt flydd til Luton flyplass i en privatjet fredag, bestilt og betalt av Gyllenhaal. Deretter skal de to stjernene i all hemmelighet ha sjekket inn på en eksklusiv suite på luksushotellet The Dorchester i London, hvor de tilbragte hele helgen i hverandres selskap.


Taylor skal ha hatt en avtale om å spille under Radio 1 Teen Awards på The Hammersmith Apollo søndag kveld, men ankom storbyen fredag for å tilbringe litt kvalitetstid med sin nye flamme.

- Jake ville ha litt kvalitetstid med Taylor. Hadde han ikke gjort dette, hadde de ikke fått møtt hverandre, da han snart skal fly tilbake til Statene. Han leide inn en privatjet, som må ha kostet ham nesten 1 millioner kroner, forteller en kilde.

Venner av de to hevder fortsatt at de «kun er gode venner», men denne siste gesten fra Jakes side tyder på at forholdet er i ferd med å bli mer seriøst.

Både Taylor og Jake har vært kjent for å ha hatt en rekke profilerte kjærlighetsforhold de siste årene.

Swift har tidligere datet John Mayer, Joe Jonas og Taylor Lautner, mens Gyllenhaal i fjor endte sitt forhold til Oscar-vinner Reese Witherspoon.


Han har også blitt koblet opp mot stjerner som Rachel Bilson, Kirsten Dunst, Natalie Portman og Isabel Lucas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Hun har sansen for eldre menn