Hemmelig bryllup

Ashley Cole og Cheryl Tweedy satte britisk rekord i hemmelighetskremmeri da de skulle gifte seg...

HØY STEMNING: Mens bruden gjemte seg, holdt Cole en høy profil på vei inn til bryllupet. Foto: All Over Press
HØY STEMNING: Mens bruden gjemte seg, holdt Cole en høy profil på vei inn til bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hysj-hysj!

"Alle" trodde den engelske landslagsspilleren i fotball og hans popkjæreste skulle gifte seg i eksklusive Highclere Castle. 

Cole (25) og Tweedy (23) hadde booket slottet og satt opp et stort partytelt i hagen, for å late som om bryllupet skulle holdes der lørdag.

Men brudeparet- som har solgt alle bilderettighetene til et britisk ukeblad - giftet seg i hemmelighet dagen før, og holdt mottakelsen lørdag på landstedet Wrotham Park, ifølge Sky.

Cheryl  og Ashley tok katt-og-mus leken med pressen så alvorlig, at bruden kom til festen - som kostet rundt 6 millioner kroner - med en hette over hodet !

Heller ikke David (31) og Victoria Beckham(32) - som hadde hjulpet brudeparet med å planlegge festen, kom slik det hadde blitt annonsert. Istedenfor sendte de en hilsen, på betingelse av at den ikke ble lest av andre enn brudeparet...

De andre gjestene hadde fått et telefonnummer som de måtte ringe for å få vite hvor det ordentlige bryllupet skulle være.

Forhåpentligvis har ikke de nygifte like store hemmeligheter for hverandre...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer