Hemmelig bryllup for Kristopher Schau?

TV-personligheten skal ha giftet seg med sin 15 år yngre fotograf-kjæreste.

DET FØRSTE BILDE: Kristopher Schau tok med seg kjæresten Malin for å se premieren av «Rockulven» på Nationaltheatret i 2011, hvor 43-åringens skuespillerfar Finn Schau (65) hadde hovedrollen.  Foto: Seoghør.no
DET FØRSTE BILDE: Kristopher Schau tok med seg kjæresten Malin for å se premieren av «Rockulven» på Nationaltheatret i 2011, hvor 43-åringens skuespillerfar Finn Schau (65) hadde hovedrollen. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristopher Schau (43) skal igjen være en gift mann, skal vi tro bilder flere av hans og fotograf-kjæresten Malin Nilssons (28) venner har lagt ut på det sosiale nettstedet Instagram denne uken. Hennes kolleger i BA Fotografene har også lagt ut bilde av det nygifte paret på Instagram.

Det var lørdag forrige uke at Schau ikledde seg finstasen da han og fotograf-samboeren gikk til alters sammen. 

Bruden stilte i en vakker hvit kjole, inspirert av det glade 50-tall, med oppsatt hår og bar en bukett av røde roser. Kristopher hyllet sin flotte kone med å ha en rød rose i snippen på dressen.

Den påfølgende festen ble, etter det Seoghør.no erfarer, holdt på utestedet The Crossroad Club i Oslo, som blant annet spiller musikk innenfor sjangrene bluesrock, garagerock, rockabilly - noe som passer det nygifte paret svært godt. 

Schau er kjent fra TV-seriene Team Antonsen, XLTV og De syv dødssyndene, har skrevet boken «På vegne av venner», er vokalist i bandet The Terrified, og skrev rettsreferat for Morgenbladet under 22.juli-rettssaken.

Han er også vokalist i bandet The Terrifieds.

Seoghør.no skrev for første gang om paret høsten 2011, da Kristopher tok med seg Malin for å se premieren av «Rockulven» på Nationaltheatret, hvor 43-åringens skuespillerfar Finn Schau (65) hadde hovedrollen.

Uken før bryllupet var The Terrifieds booket til «Øyanatt» på rockekjelleren John Dee i Oslo, i forbindelse med Øya-festivalen, og det var en svært forelsket Kristopher Schau som dedserte flere sanger til sin flotte forlovede som sto i salen.

Etter endt konsertopptreden snek The Terrifieds-vokalisten seg ut blant publikum, og la armene rundt sin 15 år yngre kjæreste. Sammen overvar de konserten til det amerikanske punk rock-bandet The Teenage Bottlerocket.

Kristopher var gift med skuespiller og komiker Kristin Skogheim (43) fra 1998 til 1999.

Seoghør.no har prøvd å få tak i Kristopher Schau for en kommentar, uten hell. Hans far Finn Schau ønsket ikke kommentere den gledelige nyheten på vegne av sin sønn.

LES OGSÅ: - Jeg bærer sikkert preg av at jeg ikke har barn
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer