DET FØRSTE BILDE: Kristopher Schau tok med seg kjæresten Malin for å se premieren av «Rockulven» på Nationaltheatret i 2011, hvor 43-åringens skuespillerfar Finn Schau (65) hadde hovedrollen.  Foto: Seoghør.no
DET FØRSTE BILDE: Kristopher Schau tok med seg kjæresten Malin for å se premieren av «Rockulven» på Nationaltheatret i 2011, hvor 43-åringens skuespillerfar Finn Schau (65) hadde hovedrollen. Foto: Seoghør.noVis mer

Hemmelig bryllup for Kristopher Schau?

TV-personligheten skal ha giftet seg med sin 15 år yngre fotograf-kjæreste.

SEOGHØR.NO: Kristopher Schau (43) skal igjen være en gift mann, skal vi tro bilder flere av hans og fotograf-kjæresten Malin Nilssons (28) venner har lagt ut på det sosiale nettstedet Instagram denne uken. Hennes kolleger i BA Fotografene har også lagt ut bilde av det nygifte paret på Instagram.

Det var lørdag forrige uke at Schau ikledde seg finstasen da han og fotograf-samboeren gikk til alters sammen. 

Bruden stilte i en vakker hvit kjole, inspirert av det glade 50-tall, med oppsatt hår og bar en bukett av røde roser. Kristopher hyllet sin flotte kone med å ha en rød rose i snippen på dressen.

Den påfølgende festen ble, etter det Seoghør.no erfarer, holdt på utestedet The Crossroad Club i Oslo, som blant annet spiller musikk innenfor sjangrene bluesrock, garagerock, rockabilly - noe som passer det nygifte paret svært godt. 

Schau er kjent fra TV-seriene Team Antonsen, XLTV og De syv dødssyndene, har skrevet boken «På vegne av venner», er vokalist i bandet The Terrified, og skrev rettsreferat for Morgenbladet under 22.juli-rettssaken.

Han er også vokalist i bandet The Terrifieds.

Seoghør.no skrev for første gang om paret høsten 2011, da Kristopher tok med seg Malin for å se premieren av «Rockulven» på Nationaltheatret, hvor 43-åringens skuespillerfar Finn Schau (65) hadde hovedrollen.

Uken før bryllupet var The Terrifieds booket til «Øyanatt» på rockekjelleren John Dee i Oslo, i forbindelse med Øya-festivalen, og det var en svært forelsket Kristopher Schau som dedserte flere sanger til sin flotte forlovede som sto i salen.

Etter endt konsertopptreden snek The Terrifieds-vokalisten seg ut blant publikum, og la armene rundt sin 15 år yngre kjæreste. Sammen overvar de konserten til det amerikanske punk rock-bandet The Teenage Bottlerocket.

Kristopher var gift med skuespiller og komiker Kristin Skogheim (43) fra 1998 til 1999.

Seoghør.no har prøvd å få tak i Kristopher Schau for en kommentar, uten hell. Hans far Finn Schau ønsket ikke kommentere den gledelige nyheten på vegne av sin sønn.

LES OGSÅ: - Jeg bærer sikkert preg av at jeg ikke har barn