BRUDD: Nia Vardalos og Ian Gomez skilles etter at ekteskapet skal ha utviklet seg i feil retning. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Nia Vardalos og Ian Gomez skilles etter at ekteskapet skal ha utviklet seg i feil retning. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nia Vardalos og Ian Gomez:

«Hemmelig» brudd etter 24 års ekteskap

Søkte om skilsmisse for et år siden.

«My Big Fat Greek Wedding»-stjernen Nia Vardalos (55) overrasket mange denne uken, da hun kunngjorde at hun skilles fra ektemannen Ian Gomez.

Paret giftet seg i 1993, og det skal være Nia som selv søkte om skilsmisse fra ektemannen.

Ifølge rettsdokumenter innhentet av E! News kommer det frem at skuespilleren skal ha angitt separasjonsdatoen som 29. juni i fjor.

Bakgrunnen for at bruddet først blir kjent nå, ett år senere, er foreløpig ukjent.

SJOKKERT: Rita Wilson, Nia Vardalos og Tom Hanks ble kuttet under takketalen under People's Choice Awards i 2003. Rita og Tom medvirket begge som produsenter på «My Big Fat Greek Wedding». Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Rita Wilson, Nia Vardalos og Tom Hanks ble kuttet under takketalen under People's Choice Awards i 2003. Rita og Tom medvirket begge som produsenter på «My Big Fat Greek Wedding». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vennskap

Årsaken til bruddet skal, ifølge nettstedet, være «uforenlige forskjeller» mellom dem.

- Vi har vært separert over lengre tid. Vårt forhold ble et vennskap, slik at beslutningen om å avslutte ekteskapet er helt gjensidig og en felles avgjørelse, heter det i en felles uttalelse fra paret.

- Det er vårt håp at anstendighet vil råde over denne beslutningen som snart vil være gårsdagens nyheter. Takk for at dere respekterer vårt privatliv, sier paret videre.

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Når det gjelder deres felles datter Ilaria Gomez (11), etterspør Nia delt omsorgsrett, skriver nettstedet.

Den 55 år gamle skuespilleren fikk sitt store gjennombrudd i «My Big Fat Greek Wedding», som hun, i tillegg til å spille i, også skrev.

Ifølge det amerikanske nettstedet er historien bak filmen inspirert av hennes forhold til Ian.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fertilitetsproblemer

Paret har, som nevnt, datteren Ilaria sammen. Veien til å bli foreldre skal derimot ha vært vanskelig og kronglete. Etter å ha slitt med infertilitet har Nia vært åpen om deres vei for å adoptere datteren.

- Jeg er en privat person, som ikke liker å gjøre mitt personlige liv offentlig, har hun tidligere sagt til People, ifølge nettstedet.

- Jeg holdt mye av det jeg gikk gjennom privat, på grunn av mine følelser rundt det å feile. Men nå skjønner jeg at det virkelig var latterlig, og jeg føler ansvar for å bruke min store, fete munn for å snakke om dette problemet, fortsatte hun.

Å bli mor er ifølge henne selv akkurat det hun har drømt om.

- Jeg er så takknemlig og kan ikke se for meg et liv uten henne.

LES OGSÅ: Viste seg for første gang siden sjokkbryllupet