Hemmelig besøk av eksen

Og nå etterforskes besøket av politiet...

BITTER SKILSMISSE: Peter André og Jordan har to barn sammen - sønnen Junior og datteren Princess (bildet). Nå kjemper de en bitter kamp om barna. Foto: Stella Pictures
BITTER SKILSMISSE: Peter André og Jordan har to barn sammen - sønnen Junior og datteren Princess (bildet). Nå kjemper de en bitter kamp om barna. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skilsmissen mellom glamour-modellen Katie Price (31) og popartisten Peter André (36) har allerede blitt til et av årets bitreste oppgjør i Storbritannia.

Tidligere har Peter André blant annet beskyldt Katie - som også er kjent under modellnavnet Jordan - for å ha mobbet ham og nektet ham sex i de siste to årene.

Og stemningen blir neppe bedre nå, etter at Jordans eks-kjæreste Dane Bowers natt til i går ble arrestert utenfor huset hennes i Surrey.

Bowers - som er kjent fra popbandet Another Level - var sammen med Jordan fra 1998 til 2000.

Jordans naboer varslet politiet etter at de i 4-tiden hørte et stort smell, ifølge The Sun.

Da politiet kom til stedet, stod Bowers og en kamerat ved siden av en bil av merket Vauxhall Tigra, som hadde krasjet inn i en hekk.

Begge nektet for at de hadde kjørt bilen - som er registrert på Danes kamerat -men hevdet at de hadde forfulgt en biltyv.

Nøklene til bilen ble funnet i lommene til Bowers - som mistet førerkortet i 16 måneder etter å ha fyllekjørt i 2004. Han insisterer imidlertid på at han ikke kjørte bilen - fordi han hadde vært på besøk hos Jordan.

Glamourmodellen vil nå bli innkalt til politiet for å sjekke om det nattlige besøket virkelig fant sted.

- Akkurat hva Bowers gjorde med Jordan er ikke del av etterforskningen. Hun vil bli spurt om han kjørte vekk fra hennes adresse eller om bilen ble tatt, sier en talsmann for politiet til The Sun.

Men Jordans ektemann Peter André har nok flere spørsmål om nattbesøket enn politiet...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: - Det er ingen vei tilbake