­­Jessica Chastain ble mamma:­

Hemmelig babylykke for superstjernen

Slik holdt stjernen familieforøkelsen skjult fra offentligheten.

HEMMELIG BABY: Skuespiller Jessica Chastain (t.h.) er blitt mamma for første gang - i all hemmelighet. Her bærer hun på datteren ute i Boston i starten av november. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG BABY: Skuespiller Jessica Chastain (t.h.) er blitt mamma for første gang - i all hemmelighet. Her bærer hun på datteren ute i Boston i starten av november. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen ble det kjent at den amerikanske skuespillerstjernen Jessica Chastain (41), kjent fra filmer som «Interstellar» og «Barnepiken», skal ha blitt mamma for aller første gang med ektemannen Gian Luca Passi de Preposulo.

Det er en kilde overfor Us Weekly som bekrefter den gledelige nyheten. Ifølge kilden skal ekteparet ha ønsket sitt første barn velkommen til verden allerede i oktober.

Jessica ble fotografert med en barnevogn på vei til innspillingen av sin kommende film «Eve» på den tiden. Hun skal også ha blitt observert bærende på en barnestol tre dager senere, på vei inn til et hotell i Boston.

I starten av november ble stjernen dessuten fotografert i Boston med en baby i en bæresele foran på brystet.

Født via surrogat

Selv har verken Jessica eller ektemannen kommentert babynyheten, men ifølge Page Six skal duoen ha fått en datter.

Det har ikke vært kjent for offentligheten at paret har ventet barn sammen. Familieforøkelsen er blitt holdt godt skjult, blant annet fordi Jessica ikke har hatt noen avslørende kul på magen de siste månedene.

Ifølge Page Six kom nemlig parets lille datter til verden ved hjelp av surrogatmor. Dermed følger Jessica i fotsporene til stjerner som Sarah Jessica Parker, Kim Kardashian og Tyra Banks.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

EKTEPAR: Jessica og Gian (midten) giftet seg i fjor sommer. Nå har de fått en datter sammen. Her under Ralph Laurens 50-årslag i september, sammen med Chance The Rapper og Anne Hathaway. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Jessica og Gian (midten) giftet seg i fjor sommer. Nå har de fått en datter sammen. Her under Ralph Laurens 50-årslag i september, sammen med Chance The Rapper og Anne Hathaway. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne måneden skal ekteparet også ha blitt observert med sin nyfødte datter i New York.

Ifølge Page Six har datteren fått navet Giulietta Passi Chastain.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 23.07.2014 Miss Julie - International Trailer - HD - Colin Farrell, Jessica Chastain Vis mer

Vil holde ting privat

Dette er for øvrig ikke første gang den 41 år gamle filmstjernen har unnlatt å dele store, private begivenheter med omverdenen.

I fjor, fire år etter at «Zero Dark Thirty»-stjernen bekreftet at hun hadde forelsket seg i italienske Gian Luca Passi de Preposulo, skapte ekteparet store overskrifter da det ble kjent at duoen hadde giftet seg i all hemmelighet i Italia.

Ifølge Mirror fant bryllupet sted i juni i fjor, i byen Treviso like ved Venezia - i brudgommens familiehus, Villa Tiepolo Passi.

Selve seremonien foregikk i en lokal kirke med venner og familie til stede. Ifølge nettstedet skal det også ha dukket opp flere kjente fjes i bryllupet.

Skuespillerne Anne Hathaway og Emily Blunt var noen av dem. De begge har jobbet med Jessica tidligere, og de har derfor blitt gode venner.

Vil ha et normalt liv

Jessica Chastain har gjort stor suksess de siste årene, og hun har vært Oscar-nominert to ganger.

Hun har spilt i filmer som «The Tree of Life», «Interstellar» og «The Martian». I sistnevnte spiller hun blant annet mot Aksel Hennie.

Artikkelen fortsetter nedenfor:

PÅ LERRETET: I «The Martian» spiller Jessica blant annet mot Aksel Hennie, Matt Damon og Kate Mara. Foto: 20th Century Fox / Filmweb
PÅ LERRETET: I «The Martian» spiller Jessica blant annet mot Aksel Hennie, Matt Damon og Kate Mara. Foto: 20th Century Fox / Filmweb Vis mer

I 2016 uttalte hun imidlertid at hun aldri har vært interessert i å date en mann som jobber i filmindustrien.

Jessica ønsker seg nemlig et så normalt liv som overhodet mulig.

- Jeg har aldri datet en berømt mann. Før jeg ble kjent selv hadde jeg tid til å virkelig observere bransjen, og jeg vil ha mulighet til å ha en familie og en normalitet i livet slik at jeg kan dra på kino å se en film uten at det blir slik at publikum blir sittende og se på meg som ser på filmen, har hun sagt til Net-a-Porter, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Det kan bli bryllup veldig snart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer