Mindy Kaling:

Hemmelig baby med mystisk mann

«The Office»-stjernen overrasket med babynyhet.

TOBARNSMOR: Mindy Kaling (41) røpet at hun hadde født - uten at noen visste at hun var gravid. Foto: NTB
TOBARNSMOR: Mindy Kaling (41) røpet at hun hadde født - uten at noen visste at hun var gravid. Foto: NTB Vis mer
Publisert

«The Office»-stjernen Mindy Kaling (41) er ikke kjent for å pøse ut detaljer fra privatlivet sitt, men store livshendelser har likevel en tendens til å nå offentligheten når det kommer til kjente personer.

Det var imidlertid ikke tilfelle denne gangen, skuespilleren kom nemlig med en oppsiktsvekkende avsløring da hun dukket opp på «The Late Show» med Stephen Colbert torsdag.

- Jeg har noe jeg sjeldent får om dagen, nemlig gode nyheter, så hvis du ikke har noe imot å dele det med publikum, tror jeg at de vil glede seg over å finne ut noe ekstraordinært som ingen på dette tidspunktet vet, sa talkshow-verten til skuespilleren.

Fikk en sønn

41-åringen kommer da med den gledelige nyheten, som hun har gjort en god jobb med å skjule for offentligheten.

- Jeg forteller det for første gang nå, og det føles så rart. Men jeg fødte en gutt 3. september, sier hun.

- Ingen visste engang at du var gravid, utbryter verten.

- Jeg vet! Dette er nytt for mange mennesker. Det er sant, sier Kaling lattermildt.

Hun forteller også at sønnen har fått navnet Spencer. Kaling har også en datter på snart tre år - Katherine.

Skuespilleren forteller at datteren var noe ambivalent da hun fikk en bror, og at hun var redd for at han skulle ta lekene hennes.

Da hun oppdaget hvor liten spedbarnet var, slo hun seg imidlertid til å ro med at lekene ikke kom til å bli stjålet, og skal nå være veldig glad for å være storesøster.

På spørsmål om hvorfor ingen har fått med seg graviditeten, svarer Kaling at få har sett henne grunnet coronapandemien. Hun påpeker imidlertid at hun, åtte måneder på vei, ble fanget av linsen til en paparazzifotograf, og at bildet siden ble publisert i Daily Mail.

- Jeg ser veldig gravid ut. Dette er det jeg synes er morsomt - de var for nervøse til å hevde at jeg var gravid, at det er nesten mer fornærmende, sier hun og ler.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Ukjent barnefar

Hvem som er barnefaren holder hun imidlertid skjult. Kaling har nemlig ikke gått offentlig ut med at hun i det hele tatt er i et forhold. Heller ikke datterens far er kjent for offentligheten.

Flere tror imidlertid at barnefaren er av-og-på-kjæresten Benjamin Joseph Novak (41), som spiller kjæresten hennes i «The Office». Der møttes de i 2004, og de har siden spilt kjærester i serien «The Mindy Project».

View this post on Instagram

Great party @vanityfair @mindykaling

A post shared by B.J. Novak (@bjnovak) on

De har hatt et tett forhold i en årrekke, og har selv uttalt at de ikke var sikre på om de var kjærester eller ikke. I et intervju i 2015 sa Kaling følgende:

- Forholdet mitt til BJ Novak er jævlig rart. Han er ikke kjæresten min, men han er ikke min beste venn. Jeg antar at du kan beskrive forholdet vårt som «et romantisk ladet kameratskap med høylytte argumenter», sa hun til InStyle.

I 2019 fortalte hun imidlertid at Novak var gudfaren til datteren hennes, ifølge PopSugar. Da avslørte hun også at han var på besøk en gang i uken.

LES OGSÅ: - Sa jeg hadde fått hiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer