Heltene flytter sammen?

Hayden Panettiere observert på husjakt i Beverly Hills.

FLYTTER SAMMEN?: Hayden Panettiere og "Heroes"-kollega Milo Ventimiglia er forelsket som aldri før.  Foto: STELLA PICTURES
FLYTTER SAMMEN?: Hayden Panettiere og "Heroes"-kollega Milo Ventimiglia er forelsket som aldri før. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Heroes"-stjernene Hayden Panettiere (18) og Milo Ventimiglia (30) klarte å holde deres romanse skjult for omverdenen i mange måneder.

Men for ikke så lenge siden ble altså "hemmeligheten" avslørt,  og kjærligheten mellom de to kollegaene blomstrer som aldri før.

Rykter skal nå ha det til at forholdet har blitt så hett at paret vurderer å flytte sammen, skriver kjendisnettstedet Perezhilton.com.  

Forrige helg ble nemlig Hayden og moren, Leslie Panettiere, observert på husjakt i Beverly Hills.

- Hayden og moren var og tittet på en del forskjellige leiligheter, mest i Beverly Hills området. Hayden har virkelig lyst på sitt eget sted, sier en kilde.

Ifølge kilden har Milo svært lyst til å bo en del hos Hayden dersom hun ender opp med å kjøpe.

Men paret skal vente litt med å flytte sammen "fast".

Dermed kan det, til den mannlige fansens store fortvilelse, se ut til at Hayden er nok et skritt nærmere å bli Mrs. Ventimiglia...

LES OGSÅ: - Tyggegummi-aktig sexappeal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer