- Helt utslitt etter å ha født på TV

«Hotel Cæsar»-stjernen Marianne Westby takker egne erfaringer for at hun kom seg gjennom de krevende scenene.

HARD SCENE: - Jeg var svimmel og helt utmattet, og knokene var helt kritthvite etter å ha tviholdt meg til sengekanten, sier Marianne Westby, som denne uka var igjennom en fødsel i «Hotel Cæsar». Foto: TV 2
HARD SCENE: - Jeg var svimmel og helt utmattet, og knokene var helt kritthvite etter å ha tviholdt meg til sengekanten, sier Marianne Westby, som denne uka var igjennom en fødsel i «Hotel Cæsar». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag denne uken nedkom Cathrine Hove, spilt av Marianne Westby (36), i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Westby, som selv har to barn, brukte sine egne erfaringer da hun skulle spille inn de utfordrende scenene.

- Jeg gikk tilbake til min først fødsel, som var voldsom og vond, og forsøkte å gjenskape dette i TV-studioet. Lett var det ikke, men jeg ga virkelig alt, sier skuespilleren til Her og Nå.

På skjermen har 36-åringen vært gravid de siste månedene - med en stadig større pute på magen. Selv synes hun det har vært koselig å være «gravid». Selve fødselen derimot...

- Jeg var helt utslitt etter å ha født på TV. Jeg var svimmel og helt utmattet, og knokene var helt kritthvite etter å ha tviholdt meg til sengekanten, forteller Westby, som tror det ville vært mye vanskeligere å spille både gravid og fødende uten egne erfaringer, til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cæsar-stjerne drapstruet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer