REPRESENTERTE NORGE: Iført åletrang sølvtricot representerte Åge Sten Nilsen og "Wig Wam" Norge i den internasjonale MGP-finalen i 2005. Foto: SCANPIX
REPRESENTERTE NORGE: Iført åletrang sølvtricot representerte Åge Sten Nilsen og "Wig Wam" Norge i den internasjonale MGP-finalen i 2005. Foto: SCANPIX Vis mer

- Helt utrolig hva folk får seg til å spørre om

Wig Wam-Åge om hetsen.

SEHER.NO: Åge Sten Nilsen (40) er blitt et velkjent fjes i TV-ruta, blant annet som programleder i "Singing Bee" på TV3 og nå er han også aktuell i "Det Store Korslaget" på TV 2.

Tirsdag besøker Sten Nilsen "Studio 5", hvor han blant annet snakker om det å skille seg ut, og hvordan det er for han å være så mye i rampelyset.

Selv beskriver han seg selv som "en vanlig bondeknøl som bor på Gressvik", men artisten opplever stadig at skjellsord flyr rundt ham kun fordi han er kjendis:

- I det du stikker trynet fram, så må du regne med å få masse på trynet. Og det har jeg fått til gangs.

- Du skulle likt å vært flue på veggen når jeg et til sånn nett-chat og sånn. Det er helt utrolig hva folk får seg til å spørre om og si. Alt fra 'jeg hater deg din dust', 'din jævla kødd' og 'hvem faen tror du at du er' og sånn, forteller han åpenhjertig til jentene i "Studio 5".

40-åringen ser imidlertid ikke på seg selv som en kjendis.

- Det er viktig å ha med seg at når TV-lampa er slukka, så er man ikke bedre enn alle som har sett på eller bedre enn kassadama på Rema.

Sten Nilsen er kanskje mest kjent fra rockebandet "Wig Wam", som representerte Norge i den internasjonale finalen i MGP i 2005. Med artistnavnet "Glam" stilte Sten Nilsen i åletrange sølvbukser i Kiev.

I tirsdagens "Studio 5" avslører rockeren at flere oppfattet imaget til bandet dit hen at de var homofile.

- Det var mange som trodde vi var helt på andre siden, altså. Jeg har aldri blitt kløpet så mye i ræva av mannfolk i hele mitt liv!

"Wig Wam" sikret Norge en 9. plass i konkurransen, og Sten Nilsen husker godt hvordan bandet drakk vodka på en homobar i den Ukrainske hovedstaden.

- Var på Euroclub i Kiev og der er 99% homofile. Det tok helt av, men vi hadde det gøy.

Se hele praten med Åge Sten Nilsen i "Studio 5" på kanal FEM tirsdag klokken 21.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Kysset du aldri trodde du ville se