Kendall Jenner:

- Helt ute av kontroll

Mener det er ingen vei tilbake.

STJERNESØSTERE: Kendall Jenner og Kim Kardashian er store navn i Hollywood. Foto: Danny Moloshok/Invision/AP/NTB
STJERNESØSTERE: Kendall Jenner og Kim Kardashian er store navn i Hollywood. Foto: Danny Moloshok/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke har fans verdens rundt benket seg foran TV-en for å følge med på livet til Kardashian/Jenner-familien i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians».

Sorgen var derfor stor for fansen da realitysuksessen tok slutt etter 20 sesonger. Sorgen ble imidlertid kortvarig da serien dukket opp i ny drakt samme år - døpt om til «The Kardashians».

I september er det klart for en ny sesong, og i en fersk trailer får seerne et inntrykk av hva man kan forvente seg i den kommende sesongen.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Får ikke gjort noe med det

I snutten ser man modellsøsteren Kendall Jenner (26) åpne seg om en av utfordringene rundt det å ha en verdenskjent familie.

Det melder blant andre E! News.

- Narrativet om meg og familien min er så ute av kontroll. Man får bare ikke gjort noe med det, utdyper 26-åringen i traileren.

Senere i traileren får man høre Kim Kardashian uttale:

- Jeg har alltid ønsket å bli sett for den jeg egentlig er.

I et intervju med Harpers Bazaar i 2018 forklarte Jenner ytterligere om hvordan det har vært å vokse opp i en av Hollywoods mest kjente familier:

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

- Jeg føler at livet jeg lever er så ekstraordinært på flere måter, men det kommer også med mye ansvar. Jeg måtte vokse opp veldig fort og håndtere situasjoner som de fleste 22-åringer ikke blir satt i.

- Det er mange dager, uker og måneder du bare ikke stopper, la hun til.

- Slitt med angst i årevis

Jenner har tidligere vært åpen om at hun sliter med angst, noe hun en rekke ganger har delt med sine 255 millioner Instagram-følgere.

I et nylig intervju med Vogue, forklarte stjernen at hun vanligvis drikker te, leser bok og skriver i notatboken sin for å kjempe mot søvnløsheten.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

- Jeg har slitt med angst i årevis, og det kan være gode dager og dårlige dager. Hvis jeg virkelig trenger å roe meg ned, bruker jeg 15 minutter på å meditere for å håndtere angsten så jeg kan få en god natts søvn, forklarte hun til Vogue.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med milliongjeld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer