Kendall Jenner:

- Helt ute av kontroll

Mener det er ingen vei tilbake.

STJERNESØSTERE: Kendall Jenner og Kim Kardashian er store navn i Hollywood. Foto: Danny Moloshok/Invision/AP/NTB
STJERNESØSTERE: Kendall Jenner og Kim Kardashian er store navn i Hollywood. Foto: Danny Moloshok/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke har fans verdens rundt benket seg foran TV-en for å følge med på livet til Kardashian/Jenner-familien i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians».

Sorgen var derfor stor for fansen da realitysuksessen tok slutt etter 20 sesonger. Sorgen ble imidlertid kortvarig da serien dukket opp i ny drakt samme år - døpt om til «The Kardashians».

I september er det klart for en ny sesong, og i en fersk trailer får seerne et inntrykk av hva man kan forvente seg i den kommende sesongen.

- Får ikke gjort noe med det

I snutten ser man modellsøsteren Kendall Jenner (26) åpne seg om en av utfordringene rundt det å ha en verdenskjent familie.

Det melder blant andre E! News.

- Narrativet om meg og familien min er så ute av kontroll. Man får bare ikke gjort noe med det, utdyper 26-åringen i traileren.

Senere i traileren får man høre Kim Kardashian uttale:

- Jeg har alltid ønsket å bli sett for den jeg egentlig er.

I et intervju med Harpers Bazaar i 2018 forklarte Jenner ytterligere om hvordan det har vært å vokse opp i en av Hollywoods mest kjente familier:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.