PÅKLEDD: I Gabrielle Leithaugs siste musikkvideo «5 fine frøkner» er det dans og sang i fokus - ikke sexappeal.  Foto: Fra videoen
PÅKLEDD: I Gabrielle Leithaugs siste musikkvideo «5 fine frøkner» er det dans og sang i fokus - ikke sexappeal. Foto: Fra videoenVis mer

- Helt unaturlig å spille på sex

Derfor har Gabrielle laget protest-video mot kroppshysteriet.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Gabrielle Leithaug (29) er aktuell med musikkvideoen «5 fine frøkner» og i motsetning til mange andre lettkledde sangere var det helt uaktelt for bergenseren å friste fansen med naken hud.

- Kroppshysteriet har tatt fullstendig av, og med denne «påkledde» videoen vil jeg at folk skal forstå at man i 2014 faktisk kan leve som popartist uten å følge seg forpliktet til å ha en seksuell fremtoning. For meg er det helt unaturlig å spille på sex, det har ingenting med musikken å gjøre, sier Leithaug til Dagbladet.

I sangen er Gabrielle iført store posete hip hop-klær og synger at hun heller vil danse med venninnene enn å finne seg en fyr på byen. Og kanskje har hun allerede funnet sin «Mr Right»? Hun har et litt kryptisk svar på spørsmål om hun er singel.

- Når det gjelder privatlivet mitt, så kan folk få vite alt de trenger gjennom sangtekster og sosiale medier. Men som sagt, jeg har det veldig bra om dagen, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: - Ekkelt å gå på rød løper