Ariel Winter:

- Helt tydelig at de er kjærester

Hollywood-stjernen skal ha funnet lykken igjen to måneder etter bruddet.

NY FLAMME: Ariel Winter og skuespillerkollega Luke Benward skal ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Ariel Winter og skuespillerkollega Luke Benward skal ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober kom nyheten om at «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (21) og kjæresten gjennom tre år, den elleve år eldre kanadiske skuespilleren Levi Meaden (32), hadde gjort det slutt.

Duoen, som ble kjærester høsten 2016, har ikke blitt observert sammen siden august, og Winter har heller ikke delt bilder av 32-åringen på Instagram siden februar. Tidligere har hun støtt og stadig delt bilder av Meaden.

Ariel og Levi flyttet sammen i 2017, men tidligere denne måneden ble hun observert med en flyttebil utenfor leiligheten i Studio City i Los Angeles, ifølge Daily Mail.

FLØRTING: De svenske superstjernene Benjamin Ingrosso og Zara Larsson har forvirret fansen den siste tiden med vill flørting i sosiale medier. Nå svarer han på ryktene overfor Rød Løper. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

«Vennskap ble kjærlighet»

Nå, knappe to måneder etter bruddet, melder flere amerikanske nettsteder at Hollywood-stjernen skal ha funnet lykken igjen.

Onsdag ble nemlig Ariel sett i het omfavnelse med skuespilleren Luke Benward (24) etter at de hadde tilbrakt en kveld på byen i Los Angeles sammen med venner, skriver Daily Mail.

Winter og Benward, som blant annet spiller mot Jennifer Aniston (50) i komedien «Dumplin'», skal ha kjent hverandre i flere år, men nå skal de altså være mer enn bare gode venner.

Daily Mail deler en rekke bilder av duoen, hvor de blant annet er tett omslynget og kikker hverandre inn i øynene. Nylig ble duoen også sett kyssende, skriver nettstedet.

E! News har også delt bilder av paret sammen utenfor kjendisrestauranten Delilah i Hollywood, og et øyenvitne forteller følgende:

- De kom ut rundt 01.45 og stod og strøk hverandre over ryggen mens de ventet på bilen sin. De tok aldri hendene bort fra hverandre.

- Det var helt tydelig at de er kjærester. De var kjærlige med hverandre hele kvelden, hadde armene rundt hverandre og han holdt henne om livet. De tok flere bilder sammen med telefonen hans.

MANGE FELLES EX-KJÆRESTER: Pierre Louis og broren Daniel snakket med Rød Løper på premierefesten for "Ex on the Beach". Video/reporter: Kine Falch / Thea Hope / Rød Løper. Vis mer

Winter og Benward ble også observert sammen et par dager senere, og da gikk de tett omslynget sammen til restauranten Patys i Los Angeles, der de spiste lunsj.

Tøff oppvekst

Ariel Winter fikk sitt store gjennombrudd som Alex Dunphy som elleveåring i «Modern Family». Den populære komiserien hadde premiere i 2009, og er nå inne i sesong elleve - som også skal være den siste.

Til tross for at den unge skuespilleren allerede har en imponerende karriere å se tilbake på, så har hun derimot ikke alltid hatt det like lett privat.

For noen år siden var Winter nemlig inn og ut av retten etter at hun beskyldte moren Chrystal Workman for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk. Og Ariels storesøster Shanelle Workman (41) var lenge oppnevnt som hennes midlertidige verge.

- Jeg hadde en veldig, veldig vanskelig barndom. Den var ikke normal. Det var ikke slik den skulle ha vært. Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem. Jeg hadde det tøft, fortalte hun til «Good Morning America» for tre år siden.

Videre delte den mørke skjønnheten med tv-seerne at hun mer eller mindre ble dyttet inn i filmindustien og rampelyset av moren like etter at hun ble født.

- Det betyr ikke at jeg ikke elsker yrket nå eller at dette ikke er lidenskapen min i dag, for det er det. Men jeg er ganske sikker på at ingen vet hva de ønsker å gjøre når de er fire år gamle. Og jeg er ikke sikker på at jeg hadde valgt å bli skuespiller hvis jeg selv fikk bestemme.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner: - Var aldri romantisk involvert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer