Emilie Enger Mehl:

- Helt overveldet

Emilie Enger Mehl tok til Instagram for å hylle de andre «Kompani Lauritzen»-deltakerne.

FINALEFEST: Finalistene Emilie Enger Mehl, Marius Skjelbæk og Emilie Voe Nereng under finalefesten til «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FINALEFEST: Finalistene Emilie Enger Mehl, Marius Skjelbæk og Emilie Voe Nereng under finalefesten til «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter ni uker hvor 14 kjendiser har slitt seg gjennom og falt av en etter en, var det til slutt justisminister Emilie Enger Mehl (28) som sto igjen som vinner av «Kompani Lauritzen».

Lørdag kveld var gjengen samlet på finalefest for å feire seg selv, og ikke minst hylle vinneren. Under ett døgn senere tok 28-åringen til Instagram for å dele noen rørende ord.

FLØRTING: Under årets «Kompani Lauritzen» florerte det med romanserykter mellom justisminister Emilie Enger Mehl og programleder Dennis Siva Lie. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

«Det har vært et bredt spekter av følelser og erfaringer om samhold, lagånd og lojalitet, mestring, mot og viljestyrke, og det å vinne over begrensningene man setter i sitt eget hode. Tusen takk, vb (verdens beste red.anm.) kompani», var blant det hun skrev til en rekke bilder fra finaledagen.

Ikke lenge etter delte hun nok et innlegg med følgerne sine. Mehl samlet sammen flere blinkskudd fra finalefesten, derav flesteparten med sine medfinalister Emilie Voe Nereng (26) og Marius Skjelbæk (31).

SEIER: Vinneren av «Kompani Lauritzen» om hva som har skjedd med premien. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Den siste finalisten, Rikke Isaksen (27), var ikke til stede under festen - noe Mehl virker å syntes var leit.

«Stas å treffes i sivilt for å se siste episode av eventyret sammen. Savnet den tøffe fiskeren vår Rikke», innledet justisministeren Instagram-innlegget.

«Marius, Emilie og resten av gjengen - er så stolt av alle sammen og alt vi har delt.»

Mehl benyttet også muligheten til å takke de som har fulgt med på TV-programmet.

«Tusen takk til alle som har heiet, støttet og sendt fine tilbakemeldinger våre veier. Helt overveldet og takknemlig for hver eneste en», avslutter hun.

ELSKET DET: Da Emilie Voe Nereng var på inne på «Kompani Lauritzen» styrte kjæresten Instagram-profilen hennes. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Minister og TV-personlighet

At hun var en av deltakerne i årets «Kompani Lauritzen» har uten tvil skapt debatt, i og med at hun i høst ble utnevnt som Norges justisminister.

Ministerposten kom riktignok etter at innspillingen var over, noe som er blitt opplyst i en tekstplakat i slutten av hver episode denne våren.

På spørsmål fra Se og Hør om det noen gang hadde vært ubehagelig å stå i rollen som minister og samtidig være en del av et militærregime i underholdningsformat - samtidig som krigen pågår i Ukraina - svarte hun imidlertid «nei».

SKJULTE SEG: Under årets «Kompani Lauritzen» hadde deltaker Mayoo Indrian en hemmelighet for produksjonen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

- Jeg har aldri opplevd det som ubehagelig. Jeg fikk jo ministerrollen flere uker etter at innspillingen var avsluttet. Samtidig visste jeg at det lå ganske langt frem i tid før dette skulle sendes på TV. Jeg kan ikke huske at jeg tenkte så mye på det da. Men jeg var forberedt på at det ville bli diskusjon om meg. Jeg forstår at det har blitt diskutert, sa hun.

LES OGSÅ: Dette sier de om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer