Kathrine Sørland:

- Helt nødvendig å gå fra hverandre

Kathrine Sørland åpner opp om bruddet med ektemannen og hvordan de fant tilbake til hverandre.

GJENFORENT: Kathrine Sørland og Andreas Holck kunne tidligere denne sommeren avsløre at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GJENFORENT: Kathrine Sørland og Andreas Holck kunne tidligere denne sommeren avsløre at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Modell og TV-personlighet Kathrine Sørland (41) kunne tidligere denne sommeren dele gladnyheten om at hun og eksen, Andreas Holck (50), hadde funnet tilbake til hverandre.

Det var sommeren 2006, for ganske nøyaktig 15 år siden, at paret giftet seg i Stavanger Domkirke. To år senere fikk de sønnen Leon (12).

I september 2018 kunne imidlertid Sørland bekrefte at hun og ektemannen hadde flyttet fra hverandre, etter 12 års ekteskap.

- Vi skilles som venner. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Kathrine til Se og Hør den gang.

- Føltes helt feil

Når Se og Hør igjen slår på tråden til 41-åringen forteller hun hva som lå bak bruddet:

- Vi hadde jo vært sammen en stund, så det som skjedde var at vi rett og slett ikke var snille med hverandre lenger, sier hun og utdyper:

- Vi levde på en måte i to parallelle verdener. Vi glemte å være kjærester, og over tid bygde det seg opp en slags vegg mellom oss. Jeg kjente bare at det føltes helt feil, og jeg husker at jeg tenkte «skal man leve livet sånn» liksom.

Hun legger til at det var et veldig vondt brudd og at hun måtte gå mange runder med seg selv for å finne ut om det var rett valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer