GRÅT: - Jeg gråt en gang mens jeg hørte på den. Og det gjorde Mariann også, forteller Hanne Haugsand til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GRÅT: - Jeg gråt en gang mens jeg hørte på den. Og det gjorde Mariann også, forteller Hanne Haugsand til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Helt nedbrutt etter bruddet

De to MGP-artistene gråt sammen - på hver sin kant!

Se videointervjuet med Hanne Haugsand nederst i saken!


SEHER.NO: Lørdag står Hanne Haugsand på scenen i Bodø under den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Mariann Thomassen og Lars Erik Westby har skrevet låta "Don't Stop", som rett og slett handler om oppbruddsfase, enten i kjærlighetslivet - eller når man er del av et band.


- Låta handler om to ting. Den handler om kjærlighetssorg og all sårheten rundt et brudd. I tillegg handler den om aldri å miste håpet eller troen på kjærligheten, som er en mye større beskjed. Og den todeltheten der er den jeg identifiserer meg veldig med når jeg synger den sangen, forteller Haugsand til Seher.no.

Hun utdyper:

- Det at man vet at man er i en oppbruddsfase, samtidig at man på en måte vil beholde troen på at livet går videre. For meg er det det det handler om. For Mariann er jo hun i en periode der hun ikke jobber så mye med Surferosa. Det mest innlysende er at sangen handler om et forhold, men den kan også handle om andre oppbruddsting. Det viktigste er budskapet om ikke å miste håpet.

MPG-artisten, som regnes som en av kveldens store outsidere, brøt nylig ut av et syv år langt kjærlighetsforhold. Hun innrømmer derfor at låta har vekket sterke følelser i henne den siste tiden.

- Har du grått mens du har sunget den?

- Ikke mens jeg har sunget den. Men jeg gjorde det en gang mens jeg hørte på den. Og det gjorde Mariann også, forteller hun åpenhjertig.

- Dere gråt litt sammen, med andre ord?


- Ja, vi gråt litt sammen. Men hver for oss, smiler Haugsand, som for ti år siden også sto på MGP-scenen, da som en del av gruppa "Charmed".

Til Seher.no avslører 34-åringen at hennes gamle kjærlighet kommer til å se lørdagen show i Nordlandhallen.


- Ja, det gjør han. Men jeg vil jo gjerne tilføye en liten ting da. Jeg har jo ikke mistet troen på kjærligheten. Og jeg har gått videre, i aller høyeste grad, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil ikke lenger bli koblet til pappa  

Se videointervjuet med Hanne Haugsand her:

[obj:media:8298]