Helt MAD trio truseløs

Har du fremdeles lyst til å feire jula med Hollywodds partyjenter etter å ha sett dette?

REHAB: Li-Lo skulle starte et nytt og bedre liv etter rehab. Den gang ei... Foto: All Over Press
REHAB: Li-Lo skulle starte et nytt og bedre liv etter rehab. Den gang ei... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det amerikanske satirebladet MAD Magazine er ikke kjent for å spare på kruttet overfor kjendisene, og nå har de brukt årets julenummer til å gjøre narr av Hollywoods kvinnelige villstyringer.Den freidige firerbanden, bestående av Lindsay Lohan (21), Nicole Richie (26), Paris Hilton (26) og Britney Spears (26), får ikke akkurat en nådig fremstilling på forsiden av MAD. Lindsay gulper i seg en flaske brennevin, Paris har kollapset over bordet, Nicole spyr og Britney damper i vei på en sigarett med en av sønnene på fanget. I bakgrunnen står sjokkerte servitører og betrakter opptrinnet med forferdelse.Etter en rekke skandaler har Paris og Nicole har brukt årets siste måneder til å vise verden at de er mer en dop og ville fester. Paris fikk seg en støkker etter fengselsoppholdet i sommer, mens Nicole ble gravid og hadde vel derfor ikke stort annet valg enn å bli en snill pike. Britney har imidlertid fortsatt i skandalesporet. "Hit me baby one more time"-sangeren avslørte nylig at hun har eget sex-rom i kjelleren, og ser ut til å gjøre alt hun kan for å fremstå som tidenes skandalekvinne i Hollywood.Heller ikke Lindsay Lohan, som skulle bli prektig pike og bort fra alt som het dop, alkohol og avhengighet har klart å skjerpe seg.Nå viser det seg at hun trygler venner om dop og penger, så den nyktre planen har gått alt annet enn på på skinner. La oss håpe at MAD Magazine ikke ligger under partyjentenes juletrær i år...LES OGSÅ: Du kan bli Britneys kropp!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer