Sara Emilie Tandberg:

- Helt kaos

«Bloggerne»-profilens ferietur tok en uventet vending.

FLYSTREIK: Sara Emilie Tandberg og Therese Lien måtte endre reiseruta grunnet den pågående flystreiken. Foto: Privat
FLYSTREIK: Sara Emilie Tandberg og Therese Lien måtte endre reiseruta grunnet den pågående flystreiken. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at flertalls flyteknikere er tatt ut i streik. Årsaken er flyteknikernes krav om 60 kroner mer per time, et lønnskrav NHO Luftfart mener er urealistisk høyt. I skrivende stund har partene ikke kommet til en enighet.

Blant de mange rammede er influenser Sara Emilie Tandberg (29), som etter planen skulle reise til Italia lørdag denne helgen.

29-åringen forteller nå overfor Se og Hør at en tre timers lang flytur plutselig ble et 24 timer langt reisemareritt.

- Kaos

Da Tandberg sammen med reisefølget, bestående av en venninne og tre småbarn, dukket opp ved avgangsgaten, fikk de beskjed om at de snart kunne gå om bord på flyet.

- Så da stiller alle seg i kø ved skranken og venter på flyet som står der. Og idet vi skal gå på så får vi beskjed om at flyet er forsinket, og da satt alle seg ned igjen. Noen minutter seinere så står det bare «kansellert», forteller Tandberg.

Ifølge influenseren var det en teknisk feil på flyet, noe som medførte at de reisende måtte omdirigeres.

- Det var på lørdag morgen, så da var det helt kaos og alle fikk beskjed om å hente koffertene og kontakte kundeservicen til Norwegian for alternativer, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.