- Helt jævlig når han er vekk

Den norske artisten innrømmer at hun savner kjæresten.

SPENT: - Det blir å benke seg foran TV'en, forhåpentligvis i lang tid. Det er veldig mange "jækla" gode utøvere som er med, sier Mariann Thomassen omk kjæresten deltagelse i "Mesternes Mester". Foto: Anders Myhren/Seher.no
SPENT: - Det blir å benke seg foran TV'en, forhåpentligvis i lang tid. Det er veldig mange "jækla" gode utøvere som er med, sier Mariann Thomassen omk kjæresten deltagelse i "Mesternes Mester". Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Mariann Thomassen nederst i saken!
 
SEHER.NO: Langrennsikonet Oddvar Brå, tidligere skistjerne Anette Bøe, tidligere snowboardprofil Daniel Franck, eks-skihopper Espen Bredesen, hockeykeeper Jim Marthinsen, kombinertløper Bjarte Engen Vik, alpinist Andrine Flemmen, spydkaster Trine Hattestad og taekwondo-utøver Nina Solheim.

Dette er deltagerlisten i 2010-versjonen av suksess-serien "Mesternes Mester" på NRK. 

Seerne jubler over en knall deltagerliste. Like entusiastisk er ikke Daniel Francks kjæreste, Mariann Thomassen. Den norske artisten legger nemlig ikke skjul på at hun savner kjæresten når han er på innspilling i utlandet.

- Det er helt jævlig. Både jeg og datteren hans, Sophie, syntes det var veldig kjipt, forteller hun til Seher.no når vi møter henne i Bodø i forbindelse med den andre delfinalen av Melodi Grand Prix.

Til tross for smerten "Suferosa"-vokalisten opplevde mens kjæresten var på reise: Nå ser hun frem til å følge programmet fra sofakroken.

- Det blir å benke seg foran TV'en, forhåpentligvis i lang tid. Det er veldig mange jækla gode utøvere som er med. Så det blir bra underholdning. Han er jo klin gal og en flink idrettsmann. Han finner på mye sprell.
 
- Kan Mesternes Mester være noe for deg etter hvert, Mariann?

- Tvilsomt! sier hun lattermildt.

Thomassen innrømmer nemlig at idrett på et så høyt nivå kanskje ikke akkurat er skapt for henne.

- Nei, jeg tror ikke det, jeg har liksom ikke den styrken som de folka der har. De er skikkelig superhelter da, det er det de er. De har trent hele livet. De har trent siden de var små, og trener den dag i dag. Det gjør i hvert fall Daniel, forteller den norske rockeren, som sammen med Lars Erik Westby har skrevet Hanne Haugsand-låta "Don't Stop", som ikke gikk videre, i MGP-delfinalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil ikke lenger bli koblet til pappa

Se videointervjuet med Mariann Thomassen her:[obj:media:8296]