Helt "Hung Up" på Rocco

Madonnas smårollinger blir godt passet på.

SØT: Lille David stortrives i trillevogna. Her følger han spent med på storebror Roccos begevegelser mens han blir passet på av hele tre personer. Foto: Stella Pictures
SØT: Lille David stortrives i trillevogna. Her følger han spent med på storebror Roccos begevegelser mens han blir passet på av hele tre personer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har vært mye bråk rundt Madonna (48), hennes ektemann Guy Richie (39) og adopsjonen av malawiske David (1).

Nå har endelig både sosialministre, misjonærer og Angelina Jolie roet seg ned, og familiefreden har fått senket seg.

Torsdag var popstjernens to barnepiker og livvakt ute sammen med Rocco (7) og David. Den minste fulgte nøye med på storebrors aktiviteter - som inkluderte å strekke hendene i været og ta av og på seg jakken på egenhånd.

Mens Madonna var på trening eller shoppet med datteren Lourdes (9), gikk kvintetten en koselig tur rundt i Hollywood, selvsagt strengt påpasset av den store livvakten.

... Men han er langt i fra den største i Hollywood - bare se her.

LES OGSÅ: Shiloh og Zahara på vift!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer