SØT: Lille David stortrives i trillevogna. Her følger han spent med på storebror Roccos begevegelser mens han blir passet på av hele tre personer. Foto: Stella Pictures
SØT: Lille David stortrives i trillevogna. Her følger han spent med på storebror Roccos begevegelser mens han blir passet på av hele tre personer. Foto: Stella PicturesVis mer

Helt "Hung Up" på Rocco

Madonnas smårollinger blir godt passet på.

SEHER.NO: Det har vært mye bråk rundt Madonna (48), hennes ektemann Guy Richie (39) og adopsjonen av malawiske David (1).

Nå har endelig både sosialministre, misjonærer og Angelina Jolie roet seg ned, og familiefreden har fått senket seg.

Torsdag var popstjernens to barnepiker og livvakt ute sammen med Rocco (7) og David. Den minste fulgte nøye med på storebrors aktiviteter - som inkluderte å strekke hendene i været og ta av og på seg jakken på egenhånd.

Mens Madonna var på trening eller shoppet med datteren Lourdes (9), gikk kvintetten en koselig tur rundt i Hollywood, selvsagt strengt påpasset av den store livvakten.

... Men han er langt i fra den største i Hollywood - bare se her.

LES OGSÅ: Shiloh og Zahara på vift!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.