Oslo-skytingen:

- Helt hjerteknust

- Det er en veldig tøff dag.

VIKTIGERE ENN NOEN GANG: Marius Hagens synes det er både viktig og riktig å få frem budskapet om at man skal få aksept uansett hvem man er, hva man liker, og hvem man liker. Her er han avbildet som sitt alterego Pamela The Pam. Foto: Privat.
VIKTIGERE ENN NOEN GANG: Marius Hagens synes det er både viktig og riktig å få frem budskapet om at man skal få aksept uansett hvem man er, hva man liker, og hvem man liker. Her er han avbildet som sitt alterego Pamela The Pam. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vet ikke hva jeg skal føle. Jeg er redd og det føles veldig urettferdig, sier dragartist Marius Hagen, også kjent som «Pamela the Pam», om Oslo-skytingen natt til lørdag.

Selv var Hagen hjemme sammen med kjæresten Kim Wigaard (34) da to personer ble drept og en rekke andre skadd, etter at en person skjøt mot tilsynelatende tilfeldige mennesker i området rundt London pub i Oslo sentrum.

Etter at dragartisten fikk melding om den tragiske hendelsen startet paret å kontakte venner og kjære for å forsikre seg om at alle var i trygghet.

- Det har vært en intens natt, og det er mye følelser, forteller Hagen til Se og Hør, som er tydelig preget over hendelsen.

- Skeiv synlighet er viktigere enn noen gang og Pride er viktigere enn noen gang, legger han til.

Dragartisten har denne våren vært aktuell med første sesong av TVNorge-serien «Drag Me Out». Gjennom sesongen har vi fått se flere kjente nordmenn duellere mot hverandre som dragartister.

NB! Resten av denne artikkelen er skrevet før hendelsen natt til lørdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer