- Helt grusomt å vente i to år

Anne-Kat. har fått en så god idé at hun nesten ikke klarer å vente. Se video.

MÅ VENTE: - Jeg synes det er helt jævlig at det er to år å vente på premieren. Jeg har så lyst til å fremføre de vitsene jeg har skrevet til neste show at det er helt grusomt å vente, sier Anne-Kat. Hærland til Seher.no om sitt nye show. Foto: Anders Myhren / Seher.no
MÅ VENTE: - Jeg synes det er helt jævlig at det er to år å vente på premieren. Jeg har så lyst til å fremføre de vitsene jeg har skrevet til neste show at det er helt grusomt å vente, sier Anne-Kat. Hærland til Seher.no om sitt nye show. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Anne-Kat. Hærland snakke om sitt nye prosjekt nederst i saken  

SEHER.NO: Flere av landets ledende showartister ble fredag formiddag hedret med den splitter nye utmerkelsen «Gullbilletten» på Latter i Oslo.

«Gullbilletten» går til artister og komikere som har solgt over 20.000 billetter. En av de selvsagte mottagerne av hedersprisen var Anne-Kat. Hærland, som i flere måneder har opptrådt for fulle hus med sin forestilling «Gift, men ingen fanatiker».

- Det er hyggelig at det har solgt bra, men det kom jo ikke som noe sjokk at det har solgt over 20.000 billetter. Showet var jo ferdig for et halvt år siden, så jeg vet jo hva det har solgt.

- Men det er hyggelig å være her og få en pause fra å sitte og skrive og se litt kolleger. Jeg er litt lite pyntet. Jeg sitter hjemme og skriver så jeg er ikke så veldig glamorøs. Jeg har skrivebrillene på meg, sier Anne-Kat. til Seher.no.

Humordronningen avslører at hun har flere prosjekter på gang denne høsten. Blant annet skriver hun på showet «Julelatter», som skal spilles på Latter fra slutten av oktober og skal i tillegg spille inn en ny runde av NRK-serien «BigBang» sammen med Dagfinn Lyngbø. Men det komikeren er mest engasjert over om dagen er et nytt show hun skal ha om to år. 
 
- Jeg har en så innmari god ide så jeg gleder meg så utrolig. Jeg synes det er helt jævlig at det er to år å vente på premieren. Jeg har så lyst til å fremføre de vitsene jeg har skrevet til neste show at det er helt grusomt å vente i to år. Da kanskje jeg er helt utdatert også. Jeg må bare ha det ut, og så skal jeg emigrere etterpå. Da skal dere slippe å høre noe mer fra meg etterpå, forteller Hærland.

I mellomtiden må den populære komikeren nøye seg med å teste ut vitsene på venner og bekjente. 

- Jeg tester ut vitsene uten at de vet det. Når vi sitter i møter på jobben kan jeg si et eller annet. Og så sier de «Å, det var morsomt. Kom det av seg selv nå?» Da sier jeg «ja», mens det egentlig er noe jeg har sittet og slitt med hjemme. I samtaler og sånn sniker man sånne ting inn bare for å se om man får en reaksjon. Og så er det litt døvt når man ikke får det. Da tenker man bare «Å, dette er jo kjempemorsomt. Hvorfor skjønner dere ikke dette?» Og da må man bare hive det, sier Anne-Kat. til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria!

Se Anne-Kat. motta Gullbilletten her:[obj:media:8855]